Actualitat

L´ONG Gramm Dénia organitza una marató solidària d´spinning per a recaptar fons per a Moçambic

L´esdeveniment tindrà lloc el proper 7 de juliol en la plaça del Convent

L’ONG GRAMM Dénia Matola ha organitzat una marató solidària d’spinning –ciclisme fix- amb la finalitat de recaptar fons per a diversos projectes que desenvolupa en la població moçambiquesa de Matola. En l’actualitat l’organització deniera, creada fa 15 anys per a donar suport a la tasca missionera dels Serfs de Maria a Moçambic, té cinc iniciatives en marxa en aquest país africà: un centre nutricional que facilita aliment als infants alhora que formació sobre la criança a les mares; dues sales multiusos per a fins religiosos i socials; una llar per a orfes majors de 18 anys als quals se’ls ensenya algun ofici perquè puguen procurar-se la manutenció; i la llar La Pau, que acull gent gran abandonada en les aldees.  

Aquesta marató solidària d’spinning, que compta amb el recolzament de la Regidoria de Promoció Social i de Festes, es celebrarà el 7 de juliol, data de començament de la Festa Major de Dénia, a partir de les 19 hores de la vesprada, en la plaça del Convent.  

La part tècnica de l’organització correrà a càrrec del gimnàs local Q Fitness, encarregat de reunir les 50 bicicletes estàtiques per als participants i convocar els instructors professionals que dirigiran les sessions d’spinning. Es formaran dos grups perquè participen en dos classes d’una hora cadascun, a partir de les 20 hores i fins a la mitjanit. Els tiquets per a participar-hi poden adquirir-se, al preu de 10 €, al gimnàs Q Fitness o contactant amb GRAMM. A més, s’han tret a la venda tiquets de “Bicicleta 0”, al mateix preu, per a tothom qui vulga col·laborar.              

Durant la marató també es celebrarà la subhasta de diferents articles com ara camisetes firmades pels jugadors del Reial Madrid, el València, el Liverpool i el CD Dénia, obres de Castejón, Costa Tur i Eugeni Llorca, i uns altres regals cedits per les entitats patrocinadores de l’esdeveniment. La subhasta es realitzarà durant l'emisió d'un especial del programa "¡Lo que faltaba!" de Ràdio Dénia Cadena Ser, que tindrà lloc de 17 a 19 de la vesprada del dissabte. L'equip d'aquest programa també s'encarregarà de dirigir una discomòbil solidària a partir de les 23 hores. A més, l’ONG GRAMM instal·larà un mercadet amb articles d’artesania moçambiquesa.               

La marató solidària d’spinning fou presentada ahir per la vesprada en l’Ajuntament de Dénia per la regidora de Festes, Vicenta Bixquert, el president de GRAMM, Quique Perles, el pare Pepe Correcher, fundador de l’ONG, uns altres membres de l’organització i els propietaris del gimnàs Q Fitness.

Altres notícies

imprimir