Actualitat

L’AJUNTAMENT DE DÉNIA ORGANITZA UN CURS DE SUPORT VITAL BÀSIC I DESFIBRIL•LACIÓ PER ALS AGENTS DE LA POLICIA LOCAL

05/05/2016

L’Ajuntament de Dénia ha organitzat un curs de Suport Vital Bàsic i Desfibril•lació Semiautomàtica dirigit als agents de la Policia Local. El curs, impartit per l'empresa Sociedad de Vigilancia y Salvamento (SVS), té com a objectiu preparar als agents per a actuar en situacions en les quals perilla la vida i oferir una resposta immediata fins a l'arribada dels serveis sanitaris d'emergència.

El curs s'està dividit en dos fases. Una no presencial en la qual l'alumne adquireix els coneixements tècnics necessaris a partir de la documentació que se li facilita i una altra presencial posterior, de huit hores lectives, de caràcter eminentment pràctic. Esta part del curs s'ha desenvolupat hui en les instal•lacions de la Direcció de la Policia Local i servirà per a fixar els coneixements teòrics i, sobretot, per a adquirir les destreses i actituds necessàries per a poder afrontar en la vida real les situacions d'amenaça vital.

Participen en aquesta formació un grup de 16 policies locals, en la seua majoria, adscrits a la unitat de policia de barri.

Altres notícies

imprimir