Actualitat

DOS AGENTS DE LA POLICIA LOCAL DE DÉNIA PARTICIPEN EN ELS VI JOCS EUROPEUS DE POLICIES I BOMBERS QUE SE CELEBREN A HUELVA

08/06/2016

Els agents de la plantilla de la Policia Local de Dénia Juan Agustín Navarrete Mengual i Javier Almela Carrión participaran en els VI Jocs Europeus de Policies i Bombers que se celebraran a Huelva de l'11 al 19 de juny.

L'agent Juan Agustín Navarrete competirà en les modalitats de tir amb pistola d'aire comprimit i de tir de precisió. Javier Almela ho farà en la disciplina de ciclisme en ruta.

Estos jocs europeus concentraran en la capital andalusa un total de 4.945 participants, procedents de quasi tots els països europeus i d'altres països convidats com Xina, Brasil, Estats Units, Canadà i Mèxic.

En els VI Jocs Europeus es disputaran 69 modalitats esportives en la seu de Huelva i en les subseus de Punta Umbría, Hinojos i San Juan del Puerto.

Es tracta d'una competició pensada perquè els professionals de la seguretat i les emergències es vegen recompensats i mostren, tant als seus companys de professió com a la ciutadania, la seua preparació diària per a poder exercir la seua funció amb capacitat. Els jocs permeten, així mateix, que els participants fraternitzen i intercanvien costums i mètodes de treball que enriqueixen la seua labor.

Altres notícies

imprimir