Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Turisme Dénia atén la visita del creuer SeaDream I

El creuer SeaDream I ha arribat hui al port de Dénia. Aquest creuer ja ha realitzat escala a la nostra ciutat en anteriors ocasions i ara repeteix novament gràcies a les experiències positives de les passades visites.

El creuer de luxe SeaDream I, amb bandera de Bahames,  ha realitzat la seua arribada sobre les 7 hores del matí i romandrà en la zona del port habilitada per al seu fondeig fins a les 22 hores, aproximadament. El desembarque de passatgers s'està realitzant a través dels seus propis tenders, com és habitual.

El SeaDream I és un buc xicotet, de 105 metres d'eslora i 15 metres de manga, amb serveis molt exclusius, ja que posseeix 90 membres de tripulació per a atendre els aproximadament 90 passatgers que estan realitzant el creuer i que, en aquesta ocasió, són majoritàriament procedents dels Estats Units.
En aquesta nova visita del SeaDream I, gràcies a les gestions realitzades pel Departament de Turisme de Dénia amb la consignatària i l'agència de viatges d'excursions del creuer, el programa d'excursions en l'escala de Dénia ha inclòs activitats a la ciutat. Així, de les tres excursions planificades, dues han tingut lloc en l'àrea de Dénia i una tercera s'ha programat al Castell de Guadalest. Les activitats a Dénia han consistit en una excursió en caiac per la reserva Marina del cap de Sant Antoni i la pràctica del golf en el Club de Golf La Sella.

Del total de passatgers, vora un 25% ha viatjat al Castell de Guadalest, un 16% aproximadament ha participat en l'excursió en caiac per la reserva marina i sobre un 13% s'ha decantat per la pràctica del golf. El 46% restant disposa de l'opció de visitar lliurement la destinació per a passejar, realitzar compres, etc.

El Departament de Turisme de l’Ajuntament de Dénia ha instal·lat, des de primera hora del matí, un punt d'informació turística en el port de Dénia, en l'àrea d'arribada dels tenders, per a atendre els passatgers del creuer i acostar-los la informació turística de la destinació i així optimitzar la seua experiència a Dénia.

Les motivacions dels passatgers en la seua escala a Dénia, segons s'està comprovant al llarg del matí, són principalment activitats de turisme actiu i en contacte amb la naturalesa, tals com senderisme i cicloturisme (passatgers que desembarquen amb bicis), compres i la visita de la ciutat en general (centre ciutat, barris típics, etc).

La ubicació estratègica del port de Dénia, unit a les òptimes condicions de Dénia com a destinació turística (tipisme, recursos naturals, àmplia oferta turística, etc), han sigut factors decisius per a l'elecció de Dénia com a port d'escala i per a la seua fidelització en el circuit de viatge.
 
 Turisme Dénia atén la visita del creuer SeaDream I

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina