Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia és escenari de la final de MasterChef 7

Dénia ha sigut triada pel talent culinari MasterChef, produït per RTVE en col·laboració amb Shine Iberia, com a escenari de la final de la 7a edició, que podrem veure el dimarts 25 de juny, a les 22.30 hores.

Gràcies al cuiner 3 estreles Michelin Quique Dacosta i a la col·laboració del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Dénia i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma), l'última fase de la final de MasterChef se celebra a Dénia, una destinació carregada de simbolisme per la seua condició de Ciutat Creativa de la Gastronomia per la UNESCO.

Dénia dispara així la seua promoció com a destinació gastronòmica i destinació turística, sent escenari protagonista en una cita televisiva de màxima audiència.

En el primer duel de la nit, els quatre finalistes es disputaran el primer pas al duel final, reproduint un plat del xef Dabiz Muñoz (3 estreles Michelin). Per a aconseguir l'última plaça en el duel final de MasterChef, tres aspirants viatjaran a Dénia (Alacant), al restaurant de Quique Dacosta (3 estreles Michelin), on cuinaran un menú dissenyat pel propi xef. Cada aspirant elaborarà, de manera individual, dos plats d'aquest complicat menú. Els comensals seran els 12 duelistes de les 6 edicions anteriors de MasterChef. El millor de la prova es convertirà en el segon duelista.

En el gran duel final, els dos finalistes competiran per convertir-se en el seté MasterChef i estaran acompanyats dels seus familiars i dels exconcursants. Per a aquesta prova tan especial elaboraran un menú complet compost per un entrant, un plat principal i unes postres, demostrant la seua evolució i tot el que han aprés al llarg d'aquestes setmanes. Els plats seran catats pel jurat i pel cuiner llatinoamericà més reconegut a nivell mundial: el xef peruà Gastón Acurio.

El guanyador de la setena edició aconseguirà el trofeu que li acredita com a guanyador, 100.000 euros, la publicació del seu propi llibre de receptes i un Màster en Cuina, Tècnica i Producte, impartit per la prestigiosa Facultat de Ciències Gastronòmiques de Basque Culinary Center.
 
 Dénia és escenari de la final de MasterChef 7
 Dénia és escenari de la final de MasterChef 7

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina