Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Més de 350 joves participen activament en la campanya ‘Beus?? Mesura-ho!!” que Prevenció d’Addiccions ha desenvolupat durant la Festa Major

La UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives) de la Regidoria de Prevenció d’Addiccions ha realitzat durant la Festa Major de Dénia dos accions de la campanya “Beus?? Mesura-ho!!” de prevenció de consums abusius d’alcohol. Les intervencions s’han dut a terme durant les discomòbils dels dies 11 i 12 de juliol a l’esplanada de Torrecremada, dos esdeveniments amb una alta concentració de població juvenil.

El dia 11, entre les 23 hores i les 3 hores de la matinada, hi van participar en la campanya un total de 215 joves i el dia 12 en van ser 150. Als participants que s’apropaven a l’estand informatiu de la UPCCA se’ls plantejava una sèrie de preguntes relacionades amb el consum d’alcohol i se’ls explicava com mesurar el consum amb UBEs (Unitat de Beguda Estàndard) per tal de diferenciar un ús d’un abús d’alcohol i evitar els riscos associats al consum, sobre tot en la població més jove. Una vegada feta aquesta intervenció, se’ls proporcionava un fullet amb aquesta informació i se’ls entregava un obsequi promocional de les campanyes preventives.

La UPCCA fa una valoració més que positiva d’estes actuacions durant la Festa Major, ja que s’ha aconseguit la participació activa i la implicació en les activitats d’un total de 365 joves. La UPCCA vol donar les gràcies a les persones voluntàries i col·laboradores que van acompanyar el personal de la unitat durant aquestes dos nits.
 
Més de 350 joves participen activament en la campanya ‘Beus?? Mesura-ho!!” que Prevenció d’A...
Més de 350 joves participen activament en la campanya ‘Beus?? Mesura-ho!!” que Prevenció d’A...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina