Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'Ajuntament de Dénia adquireix tauletes amb connexió a internet per a garantir que tot l'alumnat dels instituts accedisca a la formació telemàtica durant el confinament

L'Ajuntament de Dénia ha encarregat la compra per urgència de 25 tauletes amb connexió a internet que entregarà als estudiants de la ciutat que no disposen en les seues llars de mitjans informàtics amb els quals continuar la seua formació per via telemàtica mentre dura el confinament.

Amb aquesta mesura, l'ajuntament completa l'assignació de tauletes que ha dut a terme la Conselleria d'Educació. Han sigut els propis instituts de Dénia els que, davant l'oferiment de posar a la seua disposició els recursos necessaris realitzat per l'alcalde, Vicent Grimalt, i la regidora d'Educació, Melani Ivars, en la reunió que van mantindre a principis de setmana, han comunicat la necessitat de disposar de 20 tauletes més per a garantir la cobertura a tot l'alumnat de secundària, batxillerat i cicles formatius de Dénia. L'ajuntament, no obstant això, adquirirà 25 unitats per si sorgira alguna altra necessitat més endavant.

La tramitació de la compra i el lliurament de les tauletes als instituts es farà durant els pròxims dies, amb la idea que quan es reprenguen les classes després de les vacances escolars de Setmana Santa i Pasqua, tot l'alumnat estiga ja equipat.

Les tauletes s'entregaran als estudiants en préstec amb les mateixes condicions que exigeix la Conselleria d'Educació.

L'Ajuntament de Dénia adquireix tauletes amb connexió a internet per a garantir que tot ...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina