Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia concedeix 3 beques per a emprenedors de la ciutat que vulguen participar en el Camino Creativo - XACOBEO21 Emprende!

El Camino Creativo - XACOBEO21 Emprende! és una iniciativa dissenyada des d'Espanya Creativa i impulsada per la Xarxa de Ciutats i Territoris Creatius d'Espanya-RECITCREA, que vol reunir un grup d'emprenedors per a fer junts el camí de Sant Jaume.

El projecte compta amb el suport institucional de 3 comunitats autònomes, 7 diputacions i 30 ajuntaments, entre ells el de Dénia, Ciutat Creativa de la Gastronomia UNESCO, que concedirà tres beques de 800 € perquè tres emprenedors de la ciutat puguen formar part d'aquest 'camí creatiu', que consta de 755,4 km i 30 etapes, en què s'hi impartiran 30 tallers, entre Madrid i Santiago.

Les persones interessades a optar a participar en aquesta iniciativa han de formalitzar la inscripció, fins al 31 de maig, al web www.elcaminocreativodesantiago.es

S'hi ofereixen un total de 20 places. Dénia becarà emprenedors del municipi que s'hagen apuntat al projecte.

El Camino Creativo - XACOBEO21 Emprende! vol ser una oportunitat de generar riquesa i ocupació, dinamitzant el talent i ajudant els emprenedors a desenvolupar el seu pla de negoci al llarg del camí a través de tallers, dinàmiques de grup i processos participatius.

Dénia concedeix 3 beques per a emprenedors de la ciutat que vulguen participar en el Camino ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina