Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La proposta de millores per al camí del Pou de la Muntanya, la més votada dels Pressupostos Participatius 2022

En aquesta nova edició, que ha tancat hui a migdia la fase de votació, la ciutadania ha apostat prioritàriament per les iniciatives esportives i la millora de l'asfaltat i les voreres

A les 12 h de hui dilluns, 10 de maig, s'ha tancat la fase de votació dels Pressupostos Participatius 2022. I la proposta que ha aconseguit el major nombre de vots, 539 del total de 5.189 enregistrats, és "Millores en el camí del Pou de la Muntanya (Montgó-Paidos): voreres, enllumenat, pintura i senyalització viària, per a la seguretat de vianants, escolars i ciclistes". 

En el llistat de 26 idees seleccionades, d'entre les més de 600 aportades per la ciutadania durant el mes de febrer, predomina la demanada d'instal·lacions i iniciatives que faciliten la pràctica de l'esport a la ciutat i d'actuacions de millora de l'asfaltat i les voreres en diferents punts del nucli urbà i el diseminat; seguida d'idees per a nous parcs infantils i el soterrament de contenidors.

El resultat de les votacions torna a evidenciar aquestes preferències. La segona proposta que més èxit ha tingut, amb 321 vots, és la creació d'un parc de tobogans tematitzat. I en tercer lloc, amb 304 vots, el circuit per a bicicletes ('pump track').

La llista d'actuacions prioritzades per la ciutadania s'executarà fins a exhaurir la partida econòmica destinada enguany als Pressupostos Participatius: 350.000 €.

El nombre total de persones que han participat en la fase de votació és de 1.605 (cada persona podia triar fins a cinc propostes).

El llistat complet de les votacions es podrà consultar en breu a http://participadenia.es/va

La proposta de millores per al camí del Pou de la Muntanya, la més votada dels Pressupostos ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina