Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El Consell de la Infància elabora una enquesta per a avaluar l'estat dels parcs a Dénia a partir de les opinions dels xiquets i xiquetes

Els consellers i conselleres fan arribar a la Corporació les seues propostes de millora per a la ciutat

Ahir dimarts es va celebrar, a la Biblioteca de Dénia, la sessió final del Consell de la Infància del curs 2020/2021; una trobada en què els consellers i conselleres, representants de l'alumnat de 5é i 6é de Primària dels centres educatius de la ciutat, van donar compte als membres de la Corporació municipal del llistat de peticions elaborat pels xiquets i xiquetes.

Entre les principals peticions, les relatives a la demanda d'activitats d'oci per a la seua franja d'edat, com ara, una programació variada que incloga scape room; una alternativa als Dissabtes Joves per a un públic més menut, d'11 a 14 anys; cinefòrums a l'estiu per a públic infantil; més excursions per paratges naturals; i hi van preguntar pels terminis d'execució previstos per al pumptrack aprovat en el Pressupostos Participatius.

La preocupació pel mediambient dels més joves és també evident en la llista de propostes: s'hi van interessar per si l'ajuntament preveu alguna mesura per a netejar Dénia i les platges de puntes de cigarret i van apostar pel foment del voluntariat per a la neteja de platges.

En l'àmbit de l'accessibilitat van demanar l'ampliació dels carrils bici "perquè arriben a algun lloc i no es tallen"; més aparcaments fora del centre en bones condicions; i semàfors per a persones invidents. 

L'alcalde, Vicent Grimalt, va agrair les aportacions del menuts i els va convidar a una pròxima reunió, en un termini aproximat d'un mes, per a oferir-los respostes concretes sobre la viabilitat de cada demanda.

Anàlisi dels parcs de Dénia des d'una perspectiva infantil

D'una altra banda, el Consell de la Infància va presentar l'enquesta que han elaborat els consellers i conselleres per a avaluar l'estat dels parcs i, a partir de les opinions dels xiquets i xiquetes de Dénia, presentar propostes de millora.

Entre les preguntes: si el camí per arribar-hi és segur, si els aparells instal·lats estan en bon estat, quines novetats hi incorpraries, si està adaptat a persones amb diversitat funcional o si hi ha lavabo i una font d'aigua potable, entre unes altres qüestions.

El Consell de la Infància elabora una enquesta per a avaluar l'estat dels parcs a Dénia ...
El Consell de la Infància elabora una enquesta per a avaluar l'estat dels parcs a Dénia ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina