• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Viure a Dénia

Directori per categories

Oficina municipal
Aules de l´Experiència
 Aules de l´Experiència

Les Aules de la Tercera Edat són un lloc de trobada, de diàleg, de convivència i de participació, on les persones majors augmenten la seua autoestima, milloren el seu equilibri i harmonia, segueixen actives i compromeses amb la dinàmica social i cultural.

 En les Aules de la Tercera Edat de Dénia, se centra la formació integral de les persones majors a través d'activitats compreses en tres àrees::

  • Àrea d'Humanitats on figuren els tallers d'Història de l'Art, Informàtica, Anglés, Club de lectura, Tècniques de teatre, Psicologia i Tècniques de memòria.
  • Àrea plàstica i creativa, on s'inclouen els tallers de Pintura, Boixets, Patchwork, Ceràmica i Vidriera (tècnica tiffany).
  • Àrea d'activitats físiques, que engloba, Ioga, Esquena Sana, Pilates, Gimnàstica manteniment Taichi-Chikung-Chen, i Balls de Saló.

Activitats aules

Durant el curs es realitza un viatge o excursions, relacionades amb les matèries que s'imparteixen; també s'ofereixen conferències, cursets i seminaris i al final de curs es realitza un festival cultural, on tots els alumnes participen i ens ofereixen una mostra de tot el que han aprés durant el curs. També s'inaugura una exposició final dels treballs creatius.

 El caràcter no reglat de les activitats que conformen aquest pla d'estudis, permet que cada persona opte per aquelles matèries que més els satisfan.

 L’objectiu d’aquestes matèries és proporcionar una ocupació relaxada i productiva durant el temps d'oci, de les persones que participen en les Aules.

Abans que acabe el curs corresponent, en el mes de maig, es publiquen les bases de matriculació en els diferents Centres de Majors: Centre Social i de Barri, que indiquen els dies i horaris per a matricular-se. Al setembre es formalitzen les matrícules i a l'octubre comença el curs escolar.

Cada alumne pot matricular-se en dos tallers amb possibilitat de matricular-se en un 3r taller, si hi ha places lliures, una vegada començat el curs i en funció de les places sobrants. La forma de pagament pot ser per trimestral o anual.

Espais on s'impartixen tallers:

  • Centre Social, Centre de Barri Sertori i Centre de Barri Oeste. En els tres s'impartixen activitats físiques, creatives i d'humanitats.
  • Torrecremada: Es realitzen els tallers de Vidriera i Ceràmica .

L'ubicació de l'oficina de les Aulas

OFICINA DEL MAYOR - CENTRE SOCIAL
C/ Calderón núm. 4 – 2.º Piso
03700 Dénia-Alicante

Tf: 96 642 61 65
majors@yto-denia.es

Dirección:
C/ Calderón núm. 4 - 2n Pis
03700 Dénia (Alicante)
Situar en plànol

Teléfono:
96 642 61 65

Web: http://www.denia.es

e-mail: majors@ayto-denia.es