• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

DÉNIA CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

01/03/2013

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Dénia ha confeccionat un complet programa d'activitats al voltant de la celebració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona. L'edil de Benestar Social, Pepa Sivera, ha destacat que esta àmplia programació és possible gràcies a la col·laboració de diverses associacions de Dénia i la comarca. Estes entitats col·laboradores són Matria Associació de Dones; l'associació DIYAFA de dones de parla àrab i les seues amigues de la Marina Alta; CC OO de l'Alacantí-les Marines, el cineclub Pessic, l'agència AMICS de la Generalitat Valenciana i l'associació Women in Business.

Les activitats comencen hui divendres amb el debat Visió de dones, que Matria ha organitzat a les 19 hores en la Casa Municipal de Cultura i en què articiparan dones de diferents nacionalitats, i se succeiran fins al 22 de març pròxim.

El dia 8, a les 13.30 hores, tindrà lloc l'acte institucional del Dia Internacional de la Dona en la Sala de Plens de l'Ajuntament. Pepa Sivera ha detallat que començarà amb la lectura d'una declaració institucional redactada i consensuada pel Consell de la Dóna. Seguirà l'entrega d'una distinció a la presidenta de l'associació Ludai, Jessica Romero, "per reunir les condicions suficients per a rebre este premi de l'ajuntament: és una dona treballadora, immigrant i molt implicada en l'àmbit social", ha explicat Sivera. Per a finalitzar, alumnat de l'Escola de Teatre Comarcal ETC Marina Alta interpretarà una performance.

Pepa Sivera ha agraït la col·laboració de l'alumnat de Disseny de les Aules de l'Experiència ja que, per tercer any consecutiu, ha elaborat de manera desinteressada el cartell que il·lustra el Dia Internacional de la Dona. En representació dels seus companys del taller ha assistit a la roda de premsa Manuel Márquez, acompanyat per la professora del taller d'Informàtica de les Aules, d'on sorgix este grup de disseny, Nathalie Aparicio.

Per a finalitzar, l'edil de Benestar Social ha fet una crida a la participació de la ciutadania en els actes programats "per a donar-li sentit a totes estes propostes i iniciatives en favor de la igualtat".

Podeu consultar la programació completa en la pàgina principal de la web de l'Ajuntament de Dénia.

Altres noticies
imprimir