• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

LA POLICIA LOCAL DU A TERME UNA CAMPANYA DE VIGILÀNCIA I CONTROL DEL TRANSPORT ESCOLAR

06/03/2013

Dins del calendari de campanyes i operacions especials de vigilància i control per a l'any 2013 de la DGT, en què col·labora la Policia Local de Dénia, del 25 de febrer al 3 de març es va dur a terme a Dénia la campanya de vigilància i control del transport escolar per les vies urbanes.

L'objectiu de la campanya és contribuir a reduir el nombre de ferits i difunts en accidents de circulació, tenint en compte que està comprovat que a 50 quilòmetres per hora, velocitat màxima permesa en vies urbanes, les possibilitats que un xiquet sobrevisca sense cap mesura de seguretat són pràcticament nul·les i que, ni tan sols a poca velocitat, se'n garantix la supervivència.

Durant la campanya es van realitzar inspeccions sobre els vehicles de transport escolar (autoritzacions i documents, condicions tècniques i elements de seguretat, cinturons i sistemes de retenció) així com als conductors dels mateixos (permís conducció i condicions psicofísiques). S'han controlat un total de nou autobusos sense que es detectara cap infracció.

Altres noticies
imprimir