• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

L'ocupació durant la Setmana Santa a Dénia aconsegueix el 95% en establiments hotelers

19/04/2017

Segons l’enquesta realitzada als allotjaments turístics pel Departament de Turisme de l’Ajuntament de Dénia, l'ocupació en establiments hotelers durant els dies de Setmana Santa (del 13 al 16 d'abril) s'ha situat entorn del 95%. Quant a allotjaments de lloguer turístic, l'ocupació ha sigut superior al 90% i en càmpings, l'estimació d'ocupació ha estat entre un 65% i un 70% de mitjana.

Si comparem les dades d'ocupació amb les de l'any passat, observem que en establiments hotelers hi ha hagut un increment del 7%, en allotjaments de lloguer turístic l'ocupació ha sigut bastant superior, amb un 24% més que l'any passat i en càmpings ha sigut similar a la del mateix període del 2016.

Afluència en les oficines de Turisme

L'afluència de visitants en les dependències de Turisme Dénia (oficina central i oficina de la plaça del Consell), des del Diumenge de Rams (9 d'abril) fins al Dilluns de Pasqua (17 abril), ha superat les 2.900 persones.

Del total de visitants, el 63% eren de procedència nacional i el restant 37% de procedència internacional.

Del total nacional, el 48% eren de la Comunitat de Madrid, seguit de la Comunitat Valenciana, amb un 18,5%. Els segueixen els visitants procedents de Catalunya (8%) i el País Basc (7%).

Del total internacional, el 40,5% procedien de França, seguit d'un 22% de visitants procedents de Regne Unit i un 14% d'Alemanya, seguits de Bèlgica (5%) i Holanda (4%).

El total de visitants ha realitzat més de 3.600 peticions d'informació, entre les quals destaquen les referents a què visitar a Dénia (llocs de visita i interès) amb un 33%, seguit de peticions d'activitats lúdic-culturals-festives, amb un 28%. En tercer lloc se situen les peticions d'informació relacionades amb l'entorn natural (rutes de senderisme, Parc Natural del Montgó, etc.), amb un 12% i les visites als voltants, en concret, a la resta de la Costa Blanca (12%).

Altres noticies
imprimir