• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Turisme Dénia realitza una campanya de promoció en el metro de Madrid

20/04/2017

El departament de Turisme de l’Ajuntament de Dénia ha engegat una campanya de promoció en el metro de Madrid. Des del 18 abril fins al 16 de maig, un total de 31 suports amb tres dissenys diferents promocionaran Dénia en les principals estacions de metro de la capital.

La campanya “Vive Dénia, es otra vida” té com a objectiu transmetre la forma de vida de Dénia com a valor diferenciador de la destinació i impulsar així la desestacionalització del turisme, tenint en compte que la ciutat és una destinació idònia per a tot l'any.

La campanya tracta de vida, d'extraure els xicotets moments que ens fan diferents i convertir-los en el més gran. Viure en màniga curta, eixir a passejar per la vora de la platja o menjar al solet són xicotets grans plaers utilitzats en la campanya com a exemples de la nostra forma de vida.

En la promoció no solament es mostren les platges, els recursos naturals, la gastronomia i el bon clima sinó l'ús que a Dénia fem d'ells, la nostra forma de ser, la nostra forma de relacionar-nos amb el paisatge, la nostra forma d'entendre el present.

Els dissenys inclouen el logo de Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia per la UNESCO i els logos de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana.

Els suports s'han situat en llocs de gran visibilitat en les següents estacions de metro: Cuzco, Goya, Nuevos Ministerios, Bilbao, Callao, Diego de León, Núñez de Balboa, Plaza Castilla, Manuel Becerra, Plaza de España, Atocha Renfe, Moncloa, Alonso Martínez, Argüelles, Avendia de América, Santiago Bernabéu, Atocha i Príncipe de Vergara.

D'aquesta forma, Turisme Dénia, després d'assistir a les fires de Fitur i Madrid Fusión, reforça la promoció en el seu primer mercat emissor nacional amb una campanya d'imatge i promoció amb gran visibilitat dirigida al públic final.

Les dates triades han sigut justament recentment finalitzada la Setmana Santa amb l'objectiu d'impulsar l'afluència per al pont de maig, caps de setmana de primavera i època estival.

Turisme Dénia té previst culminar la promoció de Dénia durant enguany a Madrid amb una altra acció, dirigida també al públic final, prevista per al mes de juny.

Altres noticies
imprimir