• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Dénia participa en la celebració del Dia Mundial de la Tapa a Roma i Ámsterdam

16/06/2017

El Dia Mundial de la Tapa, una iniciativa de l'associació Saborea España en col•laboració amb Turespaña i les Oficines Espanyoles de Turisme en l'exterior, es va celebrar ahir dijous 15 de juny amb un complet programa d'accions en 37 ciutats de tot el món.

Roma va acollir un dels actes principals: un recorregut gastronòmic de les tapes més representatives de nou destinacions que formen part de la xarxa Saborea España, entre els quals es trobava Dénia.

L'esdeveniment, que va tenir com a seu la residència de l'ambaixador d'Espanya a Itàlia, va comptar amb més de 250 convidats relacionats amb el món del turisme, la gastronomia i els mitjans de comunicació. Van elaborar les propostes gastronòmiques de la degustació els xefs Julia Schirweit i Óscar Domínguez, del restaurant Entre Aromas de Dénia, i cuiners de la Corunya, Cambrils, Lanzarote, Logronyo, Sevilla, València, Valladolid i Zaragoza.

L'acte va comptar amb la presència de l'ambaixador d'Espanya a Itàlia, Jesús Manuel Gracia Aldaz, el conseller de Turisme i director de l'Oficina Espanyola de Turisme (OET) a Roma, Carlos Hernández, la vicepresidenta d'Saborea España, Ana Redó, el secretari general de la FEHR, Emilio Gallego, l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i la presidenta de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA), Cristina Sellés, entre uns altres.

A més 39 restaurants de Roma van oferir rutes, degustacions i menús amb la tapa com a reclam.

D'altra banda, la xef Diana Cervera, del restaurant La Seu de Dénia, va viatjar a Amsterdam per a realitzar, entre altres activitats, una masterclass i un showcooking davant professionals de la cuina holandesos.

Dénia completa la seua participació activa en la celebració del Dia Mundial de la Tapa amb una Ruta de tapes, organitzada amb la col•laboració de GuiaME Comunicació, del 14 al 16 de juny, en la qual participen 36 bars i restaurants de la ciutat, que durant aquests dies ofereixen una tapa i una beguda al preu de 3 euros.

Altres noticies
imprimir