• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

22 de juliol: Nit Oberta per a les compres a Dénia

84 comerços del centre urbà oferiran des de les 20 hores fins a la mitjanit promocions i descomptes especials

13/07/2017

La VII edició de la Nit Oberta tindrà lloc el dissabte 22 de juliol. Des de les 20 hores i fins a la mitjanit, els 84 comerços del centre urbà comercial de Dénia que s'han adherit a la iniciativa obriran les portes oferint promocions i descomptes especials en els seus productes de moda, calçat, joieria, bosses, esports, perfumeria, òptica o decoració.

L'esdeveniment tindrà lloc en els carrers de Calderón, Càndida Carbonell, Carlos Sentí, Colón, Cop, Diana, Glorieta, la Mar, Magallanes, Marqués de Campo, Quevedo, Ramón y Cajal, Sandunga, Temple de Sant Telm i Vicent A. Estellés, en les quals es distribueixen els comerços participants.

La Nit Oberta s'amenitzarà amb actuacions musicals, ballarins, degustacions i regals. A més, durant les quatre hores de durada de l'esdeveniment, els grups de ballarins, xanquers i animadors guiaran al públic per la ‘Ruta Nit Oberta Shopping Express’, un recorregut per les tendes que, en eixe moment i per un temps limitat de cinc minuts, oferisquen un descompte especial a la clientela.

La Nit Oberta és un esdeveniment de dinamització comercial organitzat per l’AFIC de la Regidoria de Comerç en Creama que s'ha convertit en una cita imprescindible en el calendari comercial del municipi.

Altres noticies
imprimir