• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Art urbà per a embellir el mur de tancament del solar del carrer de la Via

Joventut convoca una nova edició del concurs de grafits ‘UrbaJove’ el 5 d'agost

13/07/2017

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia, amb l'objectiu de promocionar i donar participació a creadors de grafits i art urbà de qualitat com a mitjans d'expressió cultural i artística, convoca una nova edició del concurs de grafits “UrbaJove”.

“UrbaJove” se celebrarà el dissabte 5 d'agost, des de les 18 hores fins a les 01.30 hores de la matinada. El “llenç” dels artistes urbans serà la paret exterior del solar delimitat pels carrers de la Via, Carlos Sentí i Patricio Ferrándiz. En concret, actuaran sobre un tram del mur que recau en el carrer de la Via delimitat per l'organització.

Poden participar en “UrbaJove” artistes majors de 14 anys. La inscripció és gratuïta i pot realitzar-se des de hui, 13 de juliol, fins a l'1 d'agost. Els fulls d'inscripció poden arreplegar-se en les oficines de Joventut (ronda de les Muralles, 42) o descarregar-se de la pàgina web de la regidoria (www.aulasdenia.es), on també es poden consultar les bases íntegres del concurs.

El tema dels treballs ha d'estar relacionat amb el món dels joves. Les obres seran originals i inèdites i no s'admetran treballs que tinguen continguts irreverents, obscens, xenòfobs o qualsevol un altre que atempte contra la dignitat de les persones. Així mateix, els treballs hauran de referir-se únicament a dibuixos, gifs, imatges o textos, no considerant-se com a tals les signatures o els tags.

Tots els aspirants hauran de presentar, juntament amb la fitxa d'inscripció, un esbós amb el treball que vagen a realitzar, que haurà de ser a color i en suport de paper o cartolina de mesura A4.

Els esprais i caps seran lliurats per l'organització i correspondrà a tots per igual en nombre i gamma cromàtica. Les persones participants hauran d'adaptar els seus esbossos i obres a aquests colors, podent afegir tots aquells que estimen oportú pel seu compte i càrrec.

La superfície aproximada que disposaran per a fer el seu treball serà de 2’45 metres d'alt per 5 metres d'ample i l'ordre de distribució de l'espai ho decidirà el jurat.

D'entre tots els esbossos presentats a concurs, un jurat compost per professionals qualificats i personal de l'Ajuntament de Dénia seleccionarà als cinc participants que el pròxim 5 d'agost plasmaran la seua obra en el carrer de la Via. Aquests cinc artistes seleccionats obtindran un premi de 150 euros cadascun.

Altres noticies
imprimir