• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Dénia, capital dels Vins Alacant DOP

14/07/2017

Dénia es convertirà en la capital de la Denominació d'Origen Alacant durant la celebració del IV Winecanting Dénia que el Consell Regulador organitza divendres 21 de juliol, a partir de les 19.30 hores.

La plaça del Consell serà l'escenari d'aquest esdeveniment en el qual participen 22 cellers de la DOP Alacant, de les quals 4 són de la comarca de la Marina Alta. A més hi haurà música i degustacions de les últimes novetats, anyades, moscatells, monastrells, etc. El públic podrà accedir a tot açò adquirint els tiquets degustació en la pròpia plaça.

L'objectiu del Winecanting és que la capital de la Marina “torne a sentir el pols del seu sector del vi i que l'oferta d'aquests productes siga part dels valors de la “Ciutat creativa de la gastronomia”, títol de la UNESCO que Dénia va rebre al desembre de 2015”, indica el president del CRDOP Alacant, Antonio Miguel Navarro, qui afig que és important acostar mitjançant aquesta activitat el producte al consumidor perquè conega “nostra enorme riquesa”.

L'activitat es complementa també amb una promoció realitzada amb l'hostaleria local, ja que un tiquet de les degustacions pot canviar-se en establiments seleccionats per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Marina Alta (AEHTMA) en el centre de la localitat o fins i tot en alguna població de l'interior.

Els cellers participants en aquest IV Winecanting Dénia són: Antonio Llobell; Arraez; Bocopa; Bodegas Xaló; Finca Collado; Finca Sellés; Francisco Gómez; Heretat de Cesilia; Joan de la Casa; Bodegas Pinoso; Las Virtudes Villena; Mendoza; MG Wines (Finca Lagunilla + Sierra Salinas); Bodegas Monóvar; San Vicente Ferrer de Teulada; Santa Catalina del Mañán; Sierra de Cabreras; Sierra Norte; Vinessens; Vinos de Algueña; Vins del Comtat i Volver.

Altres noticies
imprimir