• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Joventut llança una nova proposta d'oci alternatiu per a públic adolescent

L'antiga cafeteria de Llunàtics es converteix els divendres a la nit en un Club Jove amb música de Dj, tallers i activitats per a joves de 13 a 17 anys

10/10/2017

La Regidoria de Joventut posa en marxa un nou programa dirigit a joves de 13 a 17 anys amb l'objectiu de fomentar la participació juvenil i oferir a aquest sector de públic una proposta d'oci alternatiu. El programa “De marxa jove el divendres” es durà a terme en l'antiga cafeteria de Llunàtics, que les nits dels divendres es convertirà en el Club Jove, un espai on se succeiran activitats pensades per al públic adolescent: actuacions de Dj, tallers de hip-hop i rap i d'elaboració de còctels 0,0, canvis de look exprés amb un estilista professional, batalles de galls (competicions de freestyle o rap improvisat) o un taller especial de caracterització d'Halloween són algunes de les propostes. Així mateix, el Club Jove està equipat amb taules de tenis de taula i billar i futbolins. Segons ha indicat la regidora de Joventut, Cristina Morera, es tracta que els joves “ho passen bé, coneguen a una altra gent de la seua edat, s'acosten a estils de música variats i troben un espai d'oci on reunir-se”.

“De marxa jove el divendres” està programat per als divendres 20 i 27 d'octubre i 3 i 10 de novembre, en horari de 20 a 23.30 hores. Transcorregudes aquestes quatre primeres sessions, es realitzarà una valoració i s'anirà adaptant la proposta a les demandes dels joves.

Els divendres 20 i 27 d'octubre es realitzaran activitats amenitzades amb música en l'aparcament de l'entrada al túnel del castell per la ronda de les Muralles, al costat de la sala del Club Jove, per a donar a conèixer aquest nou programa i animar als joves a participar-hi.

Deniers pel món

La regidora de Joventut ha presentat un altre nou programa per al curs 2017/2018. Es tracta de la iniciativa “Deniers pel món”, que naix amb l'objectiu que els joves compartisquen les seues experiències de viatge aportant fotografies de les seues eixides. Amb el material reunit, Joventut organitzarà una exposició col•lectiva en la Sala oves Art durant els mesos de maig i juny de 2018.

Per al tècnic de Joventut, Joan Roselló, es tracta d'un al•licient per als joves, “ja que els permet seguir compartint el que han viscut en els seus viatges i ha constituït per a ells una experiència”. Es poden enviar fotografies de qualsevol tipus de viatge, tots són vàlids: a qualsevol lloc, al poble de la família, a ciutats importants o xicotetes, d'aventura, de naturalesa… tots són experiències compartides.

Poden participar en el programa “Deniers pel món” els joves de 14 a 35 anys que residisquen a Dénia. Del 15 d'octubre de 2017 al 15 d'abril de 2018 poden fer arribar dues fotografies del lloc visitat, en les quals apareguen les persones que han fet el viatge, al correu electrònic de Joventut (joventut@ayto-denia.es). Les fotografies s'acompanyaran d'una fulla de dades personals i del viatge en la qual figuren els noms dels viatgers, la seua edat i el lloc, dates i motiu del viatge. Aquesta fitxa, amb l'autorització per a la publicació de les imatges, es poden descarregar en la web del departament de Joventut (aulasdenia.es) i al seu facebook (llunaticsdenia-joventut) o arreplegar-se en les oficines del departament (ronda Muralles, 42).

La Regidoria de Joventut seleccionarà les fotografies enviades amb suficient qualitat i lliurades en forma i termini i les revelarà en grandària A4 per a poder-les exhibir en l'exposició.

Altres noticies
imprimir