• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

L'Escola de Joves Emprenedors de Dénia es posa en marxa

10/11/2017

L'Escola de Joves Emprenedors (EJE) Marina Alta de Dénia es va inaugurar ahir a la vesprada amb un acte de presentació i benvinguda als participants al que van assistir els regidors Cristina Morera, Rafa Carrió i Eva Ronda, la presidenta del Cedma, Sonja Dietz, la presidenta de Jovempa Marina Alta, Dayana Santacreu, i la gerent del CREAMA, Rosario Donderis, entre uns altres.

Dirigida a joves de 14 a 20 anys, l'EJE és un projecte educatiu creat per l'empresa El Recetario Financiero, que dirigeix Verónica Deambrogio, i impulsat a Dénia per les regidories de Joventut, Educació i Ocupació, en col•laboració amb el CREAMA, Jovempa Marina Alta i empreses privades, patrocinadores de les beques de formació de l'Escola.

L'EJE Marina Alta de Dénia té la seu en les instal•lacions de Joventut de la ronda de les Muralles. Disposa de 30 places i és gratuïta per a l'alumnat. El curs va començar amb la presentació d'ahir dijous i es perllongarà fins a juny de 2018.

L'escola desenvolupa la metodologia “aprendre fent” i la gamificació, amb les quals l'alumnat treballa de manera totalment pràctica i a través del joc i desafiaments. En un primer cicle del curs es treballaran les habilitats, actituds i valors de la persona emprenedora, adquirint aptituds com parlar en públic, treballar en equip o desenvolupar la perseverança.

En el segon cicle, l’Ajuntament de Dénia, des de les àrees d'oci, educació, turisme o infraestructures i serveis, plantejarà a l'alumnat un problema real de la comunitat perquè els joves, a través de la metodologia “design thinking”, treballen a resoldre’l. Les seues propostes de solució es presentaran en una fira de l'emprenedor, en la qual un jurat decidirà quina és la idea més innovadora.

Altres noticies
imprimir