• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

L'arbre de les capacitats anuncia el Nadal en el Mercat Municipal

Està confeccionat amb carros de la compra de l'empresa Garmol personalitzats amb el logo de l'associació Ludai que se sortejaran entre la clientela

05/12/2017

El Mercat Municipal de Dénia dóna la benvinguda a les festes nadalenques amb lainstal·lació d'un arbre molt especial de caràcter solidari: l'arbre de lescapacitats. Es tracta d'un element decoratiu elaborat amb carros de la compracedits per l'empresa Garmol que enguany han sigut personalitzats amb el logotipde l'associació Ludai. Amb aquesta acció, la Regidoria de Mercats pretén“*visibilizar als col·lectius de persones amb diversitat funcional”, haexplicat el regidor Javier Scotto. Enguany s'ha col·laborat amb l'associació Ludai,que gestiona el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca de laMarina Alta, “per a cridar l'atenció sobre el treball que realitza i la laborque desenvolupa amb els xiquets”.

Aquesta col·laboració “a tres bandes” ha permès construir un arbre nadalenc amb22 carros de la compra de Garmol que, passat el nadal, se sortejaran entre laclientela del mercat que realitze compres superiors als 10 euros entre el 7 dedesembre i el 5 de gener. Cada comprador haurà de posar en el tiquet de comprael seu nom i cognoms i un telèfon de contacte i després dipositar-lo en lesurnes instal·lades als peus de l'arbre. El sorteig es realitzarà el dilluns 8de gener de 2018. Per a Sergi García, representant de l'empresa deniera,col·laborar en aquest tipus d'iniciatives solidàries és una gran satisfacció.

A més de facilitar aquests 22 carros, Garmol ha lliurat a l'associació Ludaialtres 15 unitats perquè recapte fons amb la seua venda i col·laborarà aixímateix en el berenar de Nadal que cada any celebren els xiquets i xiquetes de Ludai,segons ha informat la representant de l'associació Laura Llorca.

Llorca s'ha mostrat agraïda d'aquesta iniciativa conjunta de la Regidoria deMercats i l'empresa Garmol i ha explicat que el logo que decora els carros dela compra, disseny d’Isa Ribes, “representa bé el que fa Ludai: anar regant apoc a poc perquè vagen creixent eixos cors” o, com resa el seu lema, lluitar diaa dia “per a donar-los als nostres usuaris un futur d'igualtat”.

Aquest ambient nadalenc es completarà amb altres activitats que ha anunciat huiScotto i que volen convertir al Mercat Muncipal en epicentre de les compresnadalenques. El 16 de desembre, el Mercat participa en La Nit de la Llum iromandrà obert de 19 a 23 hores. Els dies 15, 22 i 29, l'Oficina de laInnovació i la Creativitat, en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient,té previst presentar en les instal·lacions del mercat diversos productes detemporada que es conreen en la comarca com a part de les accions que duu aterme en el desenvolupament del projecte de Ciutat Creativa UNESCO de laGastronomia. I com a colofó, el 23 de desembre pròxim, a les 12 hores, actuaràla Coral de la Llar del Jubilat, oferint un concert de temes nadalencs.

Altres noticies
imprimir