• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia ocupa la vicepresidència del Fòrum Espanyol de Seguretat Urbana

09/02/2018

L'assemblea general del Fòrum Espanyol de Prevenció i Seguretat Urbana (FEPSU), pertanyent al Fòrum Europeu de Prevenció de Seguretat Urbana (EFUS), del qual  forma part com a integrant l’Ajuntament de Dénia, es va celebrar a l'Hospitalet de Llobregat dimecres passat. La reunió incloïa en l'ordre del dia la renovació de càrrecs i va aprovar el nomenament de la vicepresidència del fòrum espanyol a favor de l’Ajuntament de Dénia, representat en l'assemblea pel comissari en cap de la Policia Local, José Martínez Espasa. La presidència recau en l'Ajuntament de Madrid i la secretaria en la Federació Aragonesa de Municipis, Comarques i Províncies.

El nomenament de l’Ajuntament de Dénia respon, fonamentalment, al treball realitzat fins hui en el municipi en polítiques de seguretat i projectes de seguretat urbana, amb els quals Dénia ha participat en el fòrum. L'últim projecte presentat va ser el programa de seguretat i turisme de 2017.

Onze ciutats de tot el territori espanyol van concórrer a l'assemblea general, recolzant la vicepresidència de l’Ajuntament de Dénia, el representant del qual, Martínez Espasa, va expressar la necessitat d'impulsar polítiques públiques de seguretat i inclusives d'Europa i del propi fòrum espanyol.

Altres noticies
imprimir