• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia sol•licita una subvenció al Servef per a contractar en pràctiques a persones menors de 30 anys amb una qualificació professional reconeguda

10/04/2018

L’Ajuntament de Dénia ha sol•licitat una subvenció del Programa EMCUJU 2018 del Servef, cofinançat pel Fons Social Europeu, per a la contractació en pràctiques de persones menors de 30 anys amb una qualificació professional reconeguda pel sistema educatiu, que tinguen la condició de beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

La subvenció ha sigut gestionada per CREAMA-Dénia i ascendeix a una quantia total de 65.852,64 euros, que es destinaran a sufragar els costos salarials i de seguretat social del personal contractat a jornada completa, amb un contracte en pràctiques de 12 mesos de durada.

Els perfils a contractar estaran assignats als següents departaments:

-Tècnic A2, per a l'Arxiu Municipal.
-Tècnic A2, Treball Social.
-Tècnic A2, per al departament de Turisme (imprescindible domini d'anglès).
-Tècnic C1, per a CREAMA-Dénia (Cicle F.P. àrea informàtica).

Una vegada que el Servef concedisca aquestes subvencions, s'iniciarà el procés de selecció conforme estableix la normativa que les regula. Les persones que vulguen optar a formar part del procés selectiu, han de reunir els següents requisits:

.- Ser menor de 30 anys.
.- Estar inscrit/a com a aturat/a en l'oficina del Servef.
.- Estar registrat en el Fitxer de Sistema Nacional de Garantia Juvenil (es pot tramitar en el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Dénia).
.-Estar en possessió de les titulacions acadèmiques afins als departaments assignats i que no hagen passat més de 5 anys des de la seua obtenció.

Altres noticies
imprimir