• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

“Delícies de Dénia al plat” del restaurant Bocafí guanya el primer premi de la XII Ruta de Tapes

 Tapa guanyadora, del restaurant Bocafí
Tapa guanyadora, del restaurant Bocafí
 La tapa del restaurant Mr. Fisher, premi de Turisme Dénia
La tapa del restaurant Mr. Fisher, premi de Turisme Dénia
 Grup dels premiats en esta edició
Grup dels premiats en esta edició

16/04/2018

Delícies de Dénia al plat, una croqueta de gamba roja de Dénia amb salsa de panses de la Marina Alta i reducció de Pedro Ximénez acompanyada de gamba roja de Dénia, del restaurant Bocafí, ha sigut triada pel públic com la millor tapa de les quaranta presentades a la 12 edició de la Ruta de Tapes GuíaME Dénia.

Junt a la placa commemorativa que acredita aquest primer premi, els responsables de l'establiment han sigut obsequiats per cortesia del restaurant Mena amb un menjar o sopar degustació i amb un viatge a Eivissa per a dues persones, regal de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Dénia (ACE).

El lliurament de premis ha tingut lloc aquest matí en la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dénia amb presència de l'alcalde, Vicent Grimalt, els organitzadors de la Ruta, Frank i Manolo Martí, de GuíaME Comunicació, Diego Mena, en representació de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma), Antonio Llopis, president de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Dénia i Carlos Fita, director del centre comercial Portal de la Marina.

El segon premi de la XII Ruta de Tapes ha sigut per al filet a la brasa amb ceba i anou caramel•litzades amb formatge de cabra i parmentier trufat de creïlla violeta preparat pel restaurant Amigourmet. El seu representant ha rebut una placa commemorativa i una caixa de fusta selecció amb dues botelles de Vermell vintage i un diploma de vermuter, cortesia de Vermut Vermell Vintage.

El guardó que en cada edició lliura el departament de Turisme a la millor tapa elaborada amb producte autòcton ha sigut per al restaurant Mr. Fisher pel seu Tartar de tonyina amb tomaca fresca i seca sobre salmorejo amb coca de cítrics. El premi ha consistit en el lliurament d'un diploma acreditatiu i el regal d'una experiència gastronòmica d'alta cuina per a dues persones en el restaurant Aticcook Bruno Ruiz.

Aehtma també atorga un premi a la tapa triada per un jurat tècnic que ha recaigut en Casa Benjamín per la seua proposta La perla negra, una croqueta de sepionet i anou sobre coral de tomaca seca i remolatxa amb allioli de fenoll marí. Els seus propietaris han rebut una placa commemorativa i el regal d'un sopar, nit d'hotel i desdejuni en l'hotel La Font d’Alcalà, en Alcalà de la Jovada.

Després del lliurament dels premis als establiments guanyadors, s'ha realitzat el sorteig de premis per al públic participant que haja emplenat i lliurat el passaport de valoració amb un mínim de 15 tapes puntuades. Els premiats són Gerald Kittleson (sopar de tapes per a dues persones en el restaurant Bocafí, guanyador del primer premi de la ruta); Rosario García Sáez (sopar de tapes per a dues persones en el restaurant Amigourmet, guanyador del segon premi de la ruta); Lola Fernández (sopar de tapes per a dues persones en el restaurant Mr. Fisher, guanyador del premi de Turisme Dénia); Ana Puerto (sopar de tapes per a dues persones en el restaurant Casa Benjamín, guanyador del premi Aehtma); Óscar Pérez Muñoz (guanya un sopar, hotel i desdejuni per a dues persones en l'hotel Los Angeles, cortesia d’Aehtma) i Ana Mª Crespo Escortell (guanya una caixa de fusta selecció amb dues botelles de Vermell vintage i diploma, cortesia de Vermut Vermell Vintage).

Així mateix, ha resultat guanyadora del sorteig realitzat entre els ruters que a través de l’App Rutappa han puntuat les 40 tapes concursants Rosa Mª Barber. El premi, patrocinat pel centre comercial Portal de la Marina, consisteix en una targeta regal de 500 euros per a compres en els establiments de la superfície comercial.

Altres noticies
imprimir