• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

L'empresa Texlimca de recollida selectiva de roba i calçat usats dóna a l’Ajuntament de Dénia 6.468 euros per a finalitats socials

El donatiu es repartirà a parts iguals entre les entitats que integren la Mesa Solidària

25/04/2018

El representant de l'empresa Texlimca de recollida selectiva de roba i calçat usats, Juan Carlos Aranda, ha lliurat a l’Ajuntament de Dénia el donatiu que realitza l'empresa cada any al consistori perquè el destine a finalitats socials.

La donació corresponent a l'any 2017 ascendeix a 6.468 € i es repartirà, a parts iguals, entre les entitats que integren la Mesa Solidària –Creu Roja Dénia, Cáritas Interparroquial, Extiende tu mano i l'Exèrcit de Salvació-.

Segons informa l'empresa, en 2017 es van arreplegar en els 22 contenidors Wippy instal•lats en el terme municipal de Dénia un total de 70.156 quilograms bruts de roba i calçat usats.
Des de Texlimca es recorda que, per a facilitar la recollida i obtenir un millor aprofitament, la roba, calçat i complements han d'introduir-se en els contenidors identificats amb el símbol Wippy en borses tancades, ja siguen de plàstic o paper, borses que seran degudament separades en planta i que s'envien a un gestor per al seu reciclat.

Altres noticies
imprimir