• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Joventut Dénia obri el termini d'inscripció per als campus i tallers d'estiu

25/04/2018

El departament de Joventut, amb l'empresa Grup Tot, presenta una àmplia oferta de cursos i tallers per a l'estiu 2018.

Per tercer any consecutiu, s'ofereixen els Campus d'Estiu. Es desenvoluparan entre el 2 de juliol i el 31 d'agost, en horari de matí, de 9 a 13 hores. Repeteixen, per l'acceptació d'anys anteriors, els campus de temps lliure i de fotografia. El campus de temps lliure està dirigit a xiquets i xiquetes de 5 a 11 anys i en ell es realitzaran tallers de cuina, lectura i manualitats, projecció de pel•lícules, balls i diferents eixides per Dénia. En el campus de fotografia, els joves d'11 a 16 anys poden aprendre a fer vídeos amb el mòbil, fotografia diürna i nocturna i realitzar eixides per a posar en pràctica l'aprés.

Com a novetat, aquest estiu es posaran en marxas altres dos campus, organitzats sobre la base de les demandes rebudes en el departament. D'una banda, el campus d'anglès intensiu, pensat per a preparar i reforçar l'anglès abans que comence el nou curs, posant l'accent principalment en la conversa. Aquest campus va dirigit a xics i xiques d'11 a 16 anys.

I, per a aquesta mateixa franja d'edat, se celebrarà el campus Dénia Pop (The King of pop), que ensenyarà als joves a preparar un musical, amb tot el que açò implica: dansa, interpretació musical, caracterització i escenografia.

Així mateix, Joventut llança la seua oferta de tallers d'estiu amb un menú de tretze disciplines i algunes novetats per als nivells infantil i juvenil, com els tallers de ioga, llenguatge de signes, ball llatí del Carib i sevillanes. Es mantenen en l'oferta altres tallers, que són els més demandats per l'alumnat, com el d’aikido per a joves i adults, pilates, patchwork, zumba, street dance, ballet i el d'arranjaments i personalització de roba per a adults.

Els tallers s'impartiran en les instal•lacions de Joventut de la ronda de les Muralles i en l'espai Artístics.

El termini d'inscripció, tant per als campus com per als tallers, ja està obert. Les persones interessades poden acudir a l'oficina de Joventut (ronda Muralles, 42). Per a obtenir més informació disposen del telèfon 96 642 37 00.

Altres noticies
imprimir