• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Nou espai de lectura en el Centre Social

26/04/2018

El nou espai de lectura del Centre Social va obrir les portes el dilluns, coincidint amb la celebració del Dia del Llibre. Van assistir a l'acte de presentació d'aquest nou servei dirigit a les persones majors l'alcalde, Vicent Grimalt, la regidora del Major, Elisabet Cardona, el regidor de Cultura, Rafa Carrió, la regidora Isabel Gallego, el president del Rotary Club Dénia, Javier Seguí, i altres membres de l'entitat, la presidenta de la Llar del Jubilat, Amparo Ferrer, i la reina de la Llar, Rosa Pérez, i el grup de persones voluntàries que s'ha encarregat del condicionament de l'espai i atendrà als usuaris, entre altres convidats.

L'espai de lectura del Centre Social s'ha nodrit amb fons cedits per la Llar del Jubilat de Dénia, ciutadans particulars, la Biblioteca Pública Municipal, la Generalitat valenciana i el Rotary Club de Dénia, que ha aportat el mobiliari.

Inicialment, l'espai de lectura, situat en la primera planta del Centre Social, s'obrirà per a préstec de llibres els dilluns i dimecres a la vesprada, de 17.30 a 19.30 hores, i els dimarts i dijous en horari de matí, de 10 a 12 hores. Tots aquests dies, excepte el dilluns a la vesprada que només es realitzarà el servei de préstec, la sala es podrà utilitzar com a espai de lectura i s'oferirà orientació a qui ho requerisca. Aquest horari és susceptible de canvis per a adaptar-se a les necessitats dels usuaris.

Xarrada sobre l'atenció a les persones amb mobilitat reduïda

D'altra banda, la Regidoria del Major, en col•laboració amb l'associació Amunt contra el càncer, ha organitzat una xarrada-conferència sobre les cures, higiene i mobilització de les persones amb mobilitat reduïda, que impartirà Vicenta Bixquert, infermera i voluntària d’Amunt.

La xarrada se celebrarà el divendres 4 de maig, a les 19 hores, en l'aula polivalent del Centre Social. L'entrada és lliure per a qualsevol persona interessada.

Altres noticies
imprimir