• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Les obres de reurbanització del carrer de la Mar comencen la setmana pròxima

27/04/2018

Les obres de reurbanització del carrer de la Mar, en el tram comprès entre Cándida Carbonell i Diana, comencen dimecres 2 de maig. L'actuació, que serà finançada amb les ajudes del Pla d'Inversió Productiva (PIP) de la Generalitat Valenciana, té un cost de 700.000 euros i un termini d'execució estimat de cinc mesos.

Durant les obres es prohibirà l'aparcament en tot el tram del carrer de la Mar afectat, és a dir, des de l'encreuament amb Cándida Carbonell fins a la plaça del Consell.

Quant a la circulació, del 2 al 6 de maig es permetrà el pas de vehicles per la Mar fins a la intersecció amb Carlos Sentí i, durant la setmana del 7 de maig, es realitzarà el tancament al trànsit definitiu. Per a facilitar l'accés dels proveïdors al Mercat Municipal, la Policia Local reorganitzarà la circulació en els voltants, mantenint les zones de càrrega i descàrrega en el carrer del Mercat i en el carrer de Magallanes.

Les obres de reurbanització del carrer de la Mar suposaran un canvi total de la imatge del carrer, que es configurarà com una plataforma única, amb un carril central i voreres més amples que les actuals. A més es realitzarà la renovació de la xarxa d'aigua potable, el canvi de l'enllumenat públic, la incorporació de pluvials en la via, la plantació d'arbrat i la instal•lació d'una bateria de contenidors soterrats. Quan finalitzen, es restablirà el trànsit rodat entre els carrers de Cándida Carbonell i Carlos Sentí, permetent l'aparcament en cordó en un dels costats del carrer. Des de Carlos Sentí fins a Diana, el carrer de la Mar serà exclusivament per als vianants.

Altres noticies
imprimir