• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

La Regidoria de Comerç posa en marxa la campanya Dissabtes “de carrer”

Jazz en directe, degustacions, sessions de manicura i maquillatge i altres activitats per a dinamitzar el comerç al centre de la ciutat

03/05/2018

La Regidoria de Comerç, a través de l’AFIC en Creama, amb la intenció de treballar en la dinamització del comerç del centre urbà comercial de Dénia, ha dissenyat el programa d'activitats de caràcter lúdic Dissabtes “de carrer”, que es desenvoluparà els dissabtes 12, 19 i 26 de maig i el 2 de juny, en horari de vesprada. En col•laboració amb l'Associació de Comerciants i Empresaris de Dénia, ACE, s'ha coordinat una àmplia programació “amb la intenció de fer atractius els dissabtes a la vesprada, perquè els deniers i visitants isquen al carrer, gaudisquen del bon temps i es divertisquen comprant en els establiments de comerç locals”, ha assenyalat la regidora de Comerç, Eva Ronda. Ronda ha presentat hui la iniciativa acompanyada pel president de l’ACE, Antonio Llopis.

Durant els dissabtes de la campanya, a les vesprades, es programarà jazz en directe en el carrer del Marqués de Campo; sessions de maquillatge i manicura exprés en la confluència del carrer de Diana amb el de Magallanes i degustacions gastronòmiques en tres punts del centre: mojitos sense alcohol en el carrer del Cop, coca María i sucs en el carrer de Carlos Sentí i còctels sense alcohol en Temple de Sant Telm.

Per a accedir a aquestes degustacions caldrà presentar un tiquet de compra de la setmana en curs (de dilluns a dissabte), per un import superior a 20 euros. Per a gaudir de les sessions de maquillatge i manicura també caldrà presentar un tiquet de compra de més de 20 euros i s'atendrà al públic per ordre d'arribada fins a completar la llista de reserves.

Cada tiquet de més de 20 euros, independentment del seu import, solament dóna accés a una sessió de manicura o maquillatge o a una degustació.

Els tiquets podran ser de qualsevol comerç de Dénia, excepte supermercats, gasolineres i estancs. No s'admetran rebuts d'establiments d'hostaleria ni de sectors d'activitat diferents al comerç.

L'associació de comerciants completarà aquesta oferta dels dissabtes a la vesprada amb altres activitats de joc i animació en els diferents trams de Marqués de Campo, com un kart a pedals o degustacions a càrrec de cellers de la zona, segons ha anunciat Antonio Llopis. Així mateix oferiran a la seua clientela vals gratuïts d'aparcament per als pàrquings privats de Baleària, el carrer de la Via i el Raset i reactivaran la seua campanya “De compres i tapes”, regalant als compradors vals per a consumir una tapa en establiments hostalers de la zona.

Altres noticies
imprimir