• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

La línia d'autobús Pedrera-Montgó entra en funcionament el 7 de maig

04/05/2018

La línia d'autobús Pedrera-Montgó comença a funcionar el dilluns 7 de maig. La Regidoria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, en col•laboració amb l'Associació de Veïns del Montgó i el grup municipal de Ciudadanos, ha treballat en el disseny del servei per a 2018 introduint algunes novetats sobre la base de les dades i necessitats recaptades durant els mesos en què el servei va funcionar de manera experimental l'any passat. Aquestes dades reflecteixen que l'ús de la línia d'autobús Pedrera-Montgó es precisa sobretot en els mesos d'estiu. Es va detectar així mateix que era necessari millorar la freqüència i el temps de recorregut així com ajustar els horaris per a donar un millor servei als usuaris que acudeixen a l'hospital de la Pedrera i als centres escolars.

Sobre la base de tot això, durant 2018 la línia estarà en funcionament del 7 de maig al 30 de setembre, amb servei diari, de dilluns a diumenge, inclosos els festius, segons ha anunciat el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Scotto. El preu del bitllet és d'1 euro.

Per operativitat i per a acurtar el temps del recorregut, la línia s'ha dividit en dues rutes circulars, de 30 minuts cadascuna, amb eixida i arribada en la nova estació d'autobusos del carrer de José Moncho Ferrer. En tots dos circuits s'ha incrementat la freqüència i hi ha programades tres eixides al matí i altres tres a la vesprada.

D'una banda, la ruta 1 tindrà eixida des de l'estació d'autobusos, a les 7.45, 10.45, 13.45, 15.45, 17.45 i 19.45 hores, i parades en l'IES Chabás, hospital de la Pedrera, camí del Coll de Pous, carrer d’Atamant, carrer d’Hebe, camí del Coll de Pous, carrer d’Aristei, assagador de Cabanes, carrer de l’Arborcer, col•legi Paidos, col•legi les Vessanes i fi en l'estació d'autobusos.

La ruta 2 eixirà de l'estació d'autobusos a les 8.15, 11.15, 14.15, 16.15, 18.15 i 20.15 hores, i tindrà parades en el carrer de Diana, la rotonda de la intersecció del camí de Sant Joan i el camí de les Alqueries, Al-Khalif, camí de Sant Joan, Corral de Calafat, camí de Betlems, carrer de la Rosella, camí Alt Dénia-Xàbia, IES número 3, carrer de Diana, avinguda de Joan Fuster i finalització en l'estació d'autobusos.

Javier Scotto ha indicat que la iniciativa està oberta a seguir millorant i adaptant-se a les necessitats dels usuaris, per la qual cosa, segons siguen els resultats obtinguts amb la planificació d'enguany, es plantejarà com és el servei en 2019.

Altres noticies
imprimir