• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Bon medaller i molta diversió per als equips de Dénia en la jornada d'olimpíades per a persones majors

09/05/2018

Un total de 55 participants de Dénia van assistir a la 4a. Jornada Olímpics, les olimpíades per a la gent gran de la comarca que organitza el Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA) i que es va celebrar el 4 de maig a Xàbia.

Les activitats en les quals van participar van ser llançament de pilota/ indiaca, marxa +65, marxa +75, relleus +65, relleus +75, bàsquet i coreografies.

Els participants de Dénia van tenir una actuació magnifica; en llançament, José Mª Orgaz va aconseguir un tercer lloc i en marxa per a majors de 75 anys, Juana Electra Calafat va aconseguir la medalla d'or i Mª Elena Porro, la plata.

En relleus per a majors de 75 anys també es va aconseguir el doblet. Medalla d'or per a l'equip compost per Mª Luz Marcos, Juana Electra Calafat, Mª Elena Porro i Concha Moya i medalla de plata per a l'equip integrat per Mª José Gómez, Carmen Bataller, Marina Tierno i Elise Schokaeert.

En la marxa relleus +75 mixt, els deniers van quedar tercers amb l'equip mixt compost per Inma Abia, María Coll, Francis Bigler i Esther Bigler.

També van participar en les coreografies, amb música de ABBA (Dancing Queen) i Alaska (A quién le importa), obtenint el trofeu de la coreografia atrevida.

Des de la Regidoria d'Esports es vol felicitar a tots els participants per la seua implicació, compromís i afecte.

Altres noticies
imprimir