• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

La Nao Victoria, rèplica del navili que va donar la primera volta al món en el segle XVI, es pot visitar en el port de Dénia fins al diumenge

10/05/2018

La Nao Victoria, rèplica del navili que entre 1519 i 1522 va donar la primera volta al món al comandament dels exploradors Fernando de Magallanes i Juan Sebastián Elcano, es pot visitar en el port de Dénia des de hui fins a diumenge que ve.

La rèplica, construïda en 1991 i inaugurada per a l'Exposició Universal de Sevilla en 1992, és un museu flotant de 26 metres d'eslora i 7 de màniga. Hui en dia compta amb milers de milles navegades per tots els oceans i mars del planeta. Va completar la seua pròpia volta al món entre 2004 i 2006 i ha realitzat vàries gires per EUA i Europa, rebent milers de visites.

L'horari de visites a l'embarcació, que està atracada al costat del Moll del Martell, és de 14 a 20 hores, hui dijous i demà divendres, i de 10 a 20 hores el dissabte i el diumenge.

El preu de l'entrada per als adults és de 4 euros i per als xiquets (de 5 a 10 anys) de 2 euros. També hi ha una entrada familiar (2 adults i fins a 3 xiquets) al preu de 10 euros. Els tiquets es poden adquirir en el mateix vaixell o a través de la web de la Fundació Nao Victoria.

L'escala a Dénia de la Nao Victoria és un esdeveniment organitzat per la Fundació Salom Sabar (www.fundacionsalomsabar.org), entitat nascuda en 2015 amb el propòsit de “cuidar Dénia, el seu mar i el seu entorn; potenciar i gaudir la cultura, els viatges, les activitats nàutiques i la bona amistat”, en col•laboració amb la Fundació Nao Victoria i l’Ajuntament de Dénia.

Aquest matí ha tingut lloc una visita institucional amb presència de l'alcalde, Vicent Grimalt, regidors, representants de la Fundació Salom Sabar, del Reial Club Nàutic de Dénia, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA), la Policia Nacional i la Policia Local, entre altres convidats.

Altres noticies
imprimir