• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

El concurs de pintura ràpida augmenta la dotació dels premis i centra enguany la temàtica en Dénia i la gastronomia

16/05/2018

El concurs de pintura ràpida Ciutat de Dénia que organitza la Regidoria de Cultura i l’Associació d’Artistes de la Marina Alta (ADAMA) se celebra el 10 de juny. En aquesta cinquena edició la temàtica escollida és “Dénia i la gastronomia”, al fil de la distinció de Ciutat Creativa UNESCO de la Gastronomia que Dénia ostenta des del 2015. A més, per tal d’aconseguir que el nombre de participants no decaiga i s’animen a concursar més artistes de fora de la comarca, l’organització ha incrementat la dotació dels premis del concurs “considerablement”, segons ha indicat la tècnica de Cultura, Maribel Font. El primer premi es dota amb 1.000 euros, el segon amb 500 euros i el tercer amb 300 euros. S’estableix, a més, el premi d’un viatge a Formentera per a dos persones, cortesia de Baleària, per al millor artista local i el premi d’un lot de pintures valorat en 100 euros, patrocinat per Marina Color, per al millor artista de la comarca.

Javier Ruiz i Eva Cabrera, en representació d’ADAMA, han explicat la dinàmica del concurs. La recepció de participants i el segellat de suports es farà el mateix 10 de juny, de 9 a 11 hores, en la plaça del Consell i, de no ser possible a causa de les obres, en la plaça de l’Ajuntament. El concurs començarà a les 11 hores i els artistes poden ubicar-se per a pintar en el centre històric, el carrer del Marqués de Campo i el port, comunicant a l’organització el lloc que han elegit.

Els participants tenen fins a les 18.30 hores per a lliurar les obres, que restaran exposades als cavallets en la plaça del Consell fins a les 19.30 hores, moment en què el jurat d’experts emetrà el veredicte. Les cinc obres que resulten premiades en esta edició seran exposades en la Casa de Cultura de Dénia del 15 al 30 de juny.

El termini d’inscripció ja està obert i es tancarà l’1 de juny. Les sol•licituds per a participar en el concurs s’han de remetre al correu electrònic cultura@ayto-denia.es. Les persones que no s’hagen inscrit dins d’este termini, tenen oportunitat de fer-ho el mateix dia del concurs, de 9 a 11 hores, en l’oficina de Turisme de la plaça del Consell, seu del certamen.

Tota la informació i les bases es poden descarregar en la web www.culturadenia.com

Altres noticies
imprimir