• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

La final de les Fórmula Kite Spain Series reuneix a Dénia als millors regatistes de la clase

Les proves es disputaran el 26 i 27 de maig en la platja de l'espigó nord

17/05/2018

La tercera i última prova de les Fórmula Kite Spain Series 2018 es disputarà en la platja de l'espigó nord de Dénia els dies 26 i 27 de maig. La final reunirà a Dénia als millors regatistes de la classe Fórmula Kite, entre els quals es troben els membres del Club Esportiu Marina El Portet de Dénia Alejandro Climent, actual campió d'Espanya, Rui Lages, Kiko Peiró i Javier Bernabéu.

Aquesta prova final del circuit està organitzada pel Club Esportiu Marina El Portet, per delegació de la Reial Federació Espanyola de Vela, amb la col•laboració de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, i atorgarà el títol al campió de la Copa d'Espanya 2018, a més dels trofeus del Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana, la qual cosa la converteix en una de les proves més importants de la temporada.

L'esdeveniment esportiu s'ha presentat aquest matí en l’Ajuntament de Dénia amb la participació de l'alcalde i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, el regidor d'Esports, Vicent Crespo, el director de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, Miguel Sánchez, el director del Club Esportiu Marina El Portet, Luis Mira i el secretari nacional de la classe Fórmula Kite, Manuel Sanz.

Aquest últim ha recordat que fa uns dies es va designar com a modalitat olímpica a la Fórmula Kite i ha confirmat que la prova que es disputarà a Dénia comptarà amb la presència del director de preparació olímpica de la Reial Federació Espanyola de Vela. El secretari nacional de la classe Fórmula Kite ha tingut un esment especial per al Club Esportiu Marina El Portet, “que té el primer equip de regates de la classe d'Espanya i del que eixirà un bon planter”.

L'alcalde, Vicent Grimalt, igual que el regidor d'Esports denier, Vicent Crespo, ha indicat que per a la ciutat de Dénia són importants aquest tipus d'esdeveniments, que contribueixen a desestacionalitzar el turisme i enriqueixen l'oferta esportiva. L'alcalde ha agraït al club Marina El Portet “l'esforç realitzat per a portar aquest campionat a la nostra ciutat” i ha assegurat que des de l’Ajuntament de Dénia “continuarem col•laborant en la iniciativa”.

El director de la Federació Valenciana de Vela, per la seua banda, ha destacat que Dénia reuneix molt bones condicions per a la pràctica de la Fórmula Kite, “amb uns vents espectaculars” i ha ressaltat que la ciutat és una de les localitats valencianes “amb major impuls cap a l'esport de la vela”.

Finalment, el director del CD Marina El Portet, Luis Mira, ha afirmat que el club espera obtenir bons resultats en les proves,“perquè tenim un bon equip”, ha agraït la col•laboració a l’Ajuntament de Dénia i ha compartit la seua aspiració que Dénia es convertisca “en el centre més important de la classe Fórmula Kite del Llevant i, si pot ser, d'Espanya i que siga sempre seu de la prova final del circuit”. Mira també ha anunciat que els dies de la final s'organitzaran activitats paral•leles en la zona de la Marina El Portet que s'anunciaran en els pròxims dies.

Altres noticies
imprimir