• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

El Servef concedeix a l’Ajuntament de Dénia una subvenció de 65.852 euros per a contractar en pràctiques a quatre persones menors de 30 anys

Treballaran en els departaments de Turisme, Serveis Socials, Arxiu Municipal i Creama

21/05/2018

El Servef ha publicat en la seua pàgina web el llistat d'imports proposats per a la concessió de la segona edició del programa EMCUJU, dirigit a persones menors de 30 anys que posseïsquen una titulació concorde per a formalitzar un contracte en pràctiques. L'import proposat per a l’Ajuntament de Dénia ascendeix a 65.852,64 euros.

En aquesta segona edició del programa, i atenent a les necessitats de l'ajuntament, es requereixen persones menors de 30 anys amb la titulació de tècnic A-2 per als departaments de Turisme, Serveis Socials i Arxiu Municipal i de nivell C-1 de cicle de formació professional àrea d'Informàtica per a Creama Dénia. Els contractes seran en pràctiques, a jornada completa i per període d'un any.

Per tant, poden prendre part en el procés de selecció les persones menors de 30 anys que posseïsquen alguna de les titulacions afins als departaments descrits, sempre que no hagen passat més de 5 anys des de la seua obtenció. Així mateix, és imprescindible que la persona sol•licitant estiga inscrita en el Servef com a demandant d'ocupació i registrada en el Fitxer de Sistema Nacional de Garantia Juvenil, tràmit que es pot realitzar en el departament de Joventut de l’Ajuntament de Dénia.
L’Ajuntament de Dénia, en tractar-se d'un tema d'ocupació, delega en l'Agència de Creama Dénia la sol•licitud d'aquestes subvencions, així com la seua posada en marxa i la supervisió del procediment a seguir, en estreta col•laboració amb els diferents departaments implicats de l'ajuntament, especialment Recursos Humans, Joventut i aquells als quals s'assignen les persones contractades.

En l'anterior i primera convocatòria del programa EMCUJU, l’Ajuntament de Dénia va obtenir també una subvenció que va possibilitar la contractació de 3 persones joves menors de 30 anys, titulades en Treball Social (assignada a Serveis Socials), Grau en Medi Ambient (assignada a Medi Ambient ) i Tècnic TAFAD (assignat al departament d'Esports), per un període de set mesos.

Les persones interessades a obtenir més informació poden dirigir-se a Creama Dénia (c/ del Nou d’Octubre, s/n).

Altres noticies
imprimir