• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

L’ajuntament adjudica a la Creu Roja el servei d’assistència sanitària, salvament, socorrisme i ajuda al bany adaptat en les platges de Dénia

23/05/2018

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Dénia ha aprovat hui la proposta de la Mesa de contractació d’adjudicar el servei d’assistència sanitària, salvament, socorrisme i ajuda al bany adaptat en les platges de Dénia a la Creu Roja. El servei començarà a prestar-se durant la primera quinzena de juny i finalitzarà el 14 d’octubre, coincidint amb la finalització de la temporada mitjana. El regidor delegat de Platges, Òscar Mengual, ha explicat que el nou contracte té una duració de dos anys, amb la possibilitat de dos anys més de pròrroga, i un pressupost d’1.159.346 euros més IVA a l’any.

Mengual ha assenyalat que el servei de salvament de platges “és un dels pilars bàsics de l’oferta turística que presta el municipi als milers de visitants que gaudeixen dels quilòmetres de platja del litoral de Dénia”. Per aquest motiu, ha explicat que els plecs de condicions estaven redactats primant el projecte tècnic sobre altres qüestions.

Per primera vegada s’han introduït en el plecs criteris de selecció socials i mediambientals que garanteixen uns sous adequats i dignes al personal de l’entitat adjudicatària i amb la novetat que l’entitat ha d’elaborar i posar en marxa un pla d’igualtat amb la seua plantilla.

Respecte al nou contracte, l’entitat adjudicatària ha proposat com a millora contractual l’ampliació en 15 dies més en la prestació del servei d’ajuda al bany adaptat en la platja Punta del Raset i es compromet al transport domiciliari fins al punt de bany adaptat.

Fins al 30 de juny, temporada mitjana, la prestació serà diària, amb 25 efectius destinats. En temporada alta, de l’1 de juliol al 15 de setembre, la prestació serà també diària i comptarà amb un equip de 69 persones distribuïdes en les postes sanitàries, les cadires i torres de vigilància, les tasques de vigilància dinàmica, i les dos embarcacions i dos motos aquàtiques que es destinen al servei. Del 15 de setembre al 14 d’octubre, el servei de socorrisme i vigilància es prestarà els caps de setmana.


Altres noticies
imprimir