• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Dénia reprén la segona fase del pla d’asfaltat finançat amb el Pla d’Inversió Productiva de la Generalitat Valenciana

La inversió global del projecte ascendeix a 950.000 euros

31/05/2018

Els treballs del pla d’asfaltat finançat per mitjà del Pla d’Inversió Productiva de la Generalitat Valenciana es reprenen el dilluns 4 de juny amb diverses actuacions dins del nucli urbà. En esta segona fase s’actuarà en l’avinguda de Ramon Ortega, en el tram comprés entre la carretera Ondara-Dénia i el camí del Cementeri; els carrers de Xàbia, l’Atzúvia i Independència, la plaça de Valgamedios, l’avinguda d’Alacant,  l’avinguda del Montgó, els carrers de Lepanto, Sertori i Pedreguer i la plaça de Jaume I. La duració estimada dels treballs és de dos setmanes.

La primera fase del projecte d’asfaltat es va desenvolupar al 2016 i va abastar el carrer de la Via Làctia, un tram del camí Vell de Dénia a Xàbia, el camí de Sant Joan, els carrers del Lliri, Ginjoler, Rap i Llantxa i l’assagador de la Marjal. A més, dins del nucli urbà, es va actuar en el carrer de Calderón i el vial de la façana marítima, des de la plaça de Benidorm fins a l’edifici de la Creu Roja.

Segons ha explicat la regidora de Territori i Qualitat Urbana, Maria Josep Ripoll, aquesta segona fase d’asfaltat en el casc urbà no es va poder executar a finals del 2016 per causa dels treballs de conducció de gas i llum en els carrers que van a asfaltar-se ara. La paralització de l’execució del pla per aquest motiu va provocar, segons assenyala Ripoll, “problemes administratius per part de la Generalitat Valenciana a l’hora de tornar a ficar en marxa la segona fase d’asfaltat, tardant vora dos anys en reactivar el pla”. “Per aquest fet –ha afegit- parar les obres del Pla PIP que estan en marxa podria provocar el que ha passat amb el retard de l’execució de la segona fase dels asfaltats en el nucli urbà”.

Altres noticies
imprimir