• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Canvis en la circulació durant les primeres setmanes de les obres de remodelació de la plaça de l’arxiduc Carles

01/06/2018

Les obres de remodelació de la plaça de l’arxiduc Carles, finançades pel Pla d'Inversió Productiva de la Generalitat Valenciana, comencen el dilluns. Els treballs tenen una durada estimada de 6 mesos i un pressupost d'adjudicació de 551.889 euros. L’Ajuntament  de Dénia ha mantingut diverses reunions amb representants de la conselleria i de l'empresa adjudicatària del contracte, Becsa, per a gestionar l'actuació. Com a resultat, s'ha acordat un pla de treball dividit en tres fases.

La primera d'elles, que comença dilluns que ve, contempla actuar en la vorera i el vial oest de la plaça i té una durada estimada de 6 setmanes. Els treballs en aquesta zona comportaran un canvi en la circulació i és que, a partir de la setmana de l'11 de juny i mentre dure aquesta primera fase, el trànsit provinent de l'avinguda d'Alacant es desviarà pel vial que voreja la plaça pel costat est, per davant de l'edifici dels Serveis Socials municipals, per a accedir al carrer de Patricio Ferrándiz.

En la segona fase, que durarà aproximadament 8 setmanes, es treballarà a l'interior de la plaça i el trànsit d'entrada per l'avinguda d'Alacant retornarà al vial habitual.

Finalment, en la tercera i última fase s'actuarà en la resta de voreres que circumden Arxiduc Carles i es finalitzaran els detalls interiors de la plaça. La durada estimada d'aquesta última fase és de 9 setmanes.

Finalitzades les obres, la configuració final de la plaça, ha assegurat la regidora de Territori i Qualitat Urbana, Maria Josep Ripoll, “serà un gran espai recuperat per a la ciutadania, per als vianants, amb un gran jardí, zones d'ombra

Altres noticies
imprimir