• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

El programa ‘Excursions en Família’ tanca la temporada 2017/2018 amb una eixida a la Torre del Gerro, les Planes i el port de Xàbia

05/06/2018

El programa “Excursions en família” que organitza la Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic va finalitzar la temporada 2017/2018 diumenge passat amb una eixida per la Torre del Gerro, les Planes i el port de Xàbia.

Des del final de les Rotes, els participants van pujar a la Torre del Gerro, per continuar la ruta per les Planes, on pogueren contemplar l’evolució del bosc després de l’incendi de setembre de 2014 i el contrast amb el bosc no cremat. Després de passar pels Molins de la Plana, van dinar a l’àrea recreativa i van baixar fins al port de Xàbia per a tornar a Dénia en vaixell mentre contemplaven els penya-segats del cap de Sant Antoni.

El programa “Excursions en família” 2017/2018 ha inclòs 9 eixides realitzades entre octubre del 2017 i juny d’enguany, en les quals han participat un total de 181 persones. S’han visitat indrets de Dénia i els voltants com el Jardí Mediterrani de l’Albarda, els arbres monumentals, el parc natural del Montgó, el paisatge agrícola de regadiu i secà, la costa rocosa i d’arena i  el mercat agrícola del Riurau de Jesús Pobre. Com a novetat, el programa ha inclòs una ruta per la senda de Castell de Castells al Pla de Petracos i també la visita al Parc Natural de Serra Gelada per la ruta del Far de l’Albir. 


Altres noticies
imprimir