• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia adjudica els treballs de renovació de voreres i canvi de lluminàries en la ciutat

06/06/2018

La Junta de Govern local ha adjudicat hui a l’empresa Vials Costablanca els treballs de renovació de voreres en diferents carrers de la ciutat, per un import de 96.900 euros.
 
L’actuació comprén la renovació, millora i manteniment de les voreres dels carrers de Sagunt, Colón, entre els carrers de Diana i Sant Josep, Quevedo i part de l’entrada de l’avinguda d’Alacant.

S’estima que les obres podrien començar a juliol, amb un termini d’execució previst de quatre mesos a partir de la signatura de l’acta de comprovació del replanteig.

Canvi de lluminàries
 
La Junta de Govern també ha adjudicat a l’empresa Aceinsa Movilidad S.A. per la quantitat de 84.258, 32 euros els treballs de substitució de més de 200 lluminàries publiques per a millorar l’eficiència energètica en diversos punts del municipi amb unes altres de tecnologia LED.

El canvi de lluminàries s’efectuarà al carrer de Diana, en el tram comprés entre el carrer de la Mar i el passeig del Saladar; els carrers de Xàbia, Sant Roc, Miraflor, Atzúvia, Sant Andreu, camí del Llavador i la rotonda de la intersecció del carrer de Miraflor amb la ronda de les Muralles; l’assagador de la Marjal i el carrer de la Melva, el camí del Regatxo i el parc municipal de Torrecremada.

Ambdós projectes estan subvencionats per la Diputació d’Alacant, dins de la convocatòria d’ajudes i subvencions per a inversions financerament sostenibles de l’anualitat 2017.

Altres noticies
imprimir