• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Eva Cabrera Tormo, guanyadora del V Concurs de pintura ràpida Ciutat de Dénia

 Obra guanyadora, d´Eva Cabrera
Obra guanyadora, d'Eva Cabrera
 2n premi, pintat per Mª Teresa Durá
2n premi, pintat per Mª Teresa Durá
 3r premi del concurs, obra de José Luis Angulo
3r premi del concurs, obra de José Luis Angulo

12/06/2018

Eva Cabrera Tormo és la guanyadora del primer premi del Concurs de pintura ràpida Ciutat de Dénia, dotat amb 1.000 euros. El certamen, celebrat diumenge passat, ha basat la temàtica d'aquesta cinquena edició en la gastronomia, al fil de la distinció de Ciutat Creativa UNESCO de la Gastronomia que ostenta la ciutat. El segon premi, dotat amb 500 euros, ha sigut para Mª Teresa Durá Sepulcre i el tercer, amb una dotació de 300 euros, per a l'obra de José Luis Angulo Crosa.

En la categoria de millor obra pintada per un artista local, el guanyador ha sigut Malcon Jones, que va rebre el premi d'un viatge per a dues persones a Formentera, patrocinat per Baleària. Fernando Seguí es va alçar amb el premi al millor artista de la comarca, dotat amb un lot de pintures valorat en 100 euros, cortesia de Marina Color. Han participat en el concurs un total de 30 artistes.

El jurat d'aquesta cinquena edició del concurs ha estat format per Rafa Carrió, regidor de Cultura; Joan Castejón, artista, pintor i escultor; Vicent Morales, pintor i Javier Ruiz, president de l'Associació d'Artistes de la Marina Alta (ADAMA).

Les obres guanyadores del V Concurs de pintura ràpida Ciutat de Dénia estaran exposades en el vestíbul de la Casa de Cultura de Dénia de l'11 al 30 de juny.

Altres noticies
imprimir