• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

La consellera de Sanitat manifesta el seu compromís “d’accelerar en la mesura que siga possible la reversió de Dénia però amb totes les garanties jurídiques”

20/06/2018

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha manifestat hui el seu compromís i la responsabilitat “d’accelerar en la mesura que siga possible la reversió de Dénia però amb totes les garanties jurídiques”.

Barceló ha mantingut una trobada amb l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt i la regidora de Sanitat del municipi, Cristina Morera, per a abordar conjuntament la situació de l'hospital i del departament de salut, al final de la qual ha assegurat que la reversió és un compromís del Govern de la Generalitat.

Sobre aquest tema, la titular de Sanitat ha assegurat que s'està treballant per a revertir la concessió, si bé aquest compromís “requereix d'un acord amb totes les garanties jurídiques perquè puga arribar a bon port”.

Barceló ha subratllat que, conclosa la reversió del departament de salut de la Ribera i de l'Hospital d'Alzira, ja ha començat el camí de la negociació per a la reversió de l'Hospital de Dénia, un centre públic de gestió privada, actualment en règim de concessió administrativa. “Eixes negociacions porten bon ritme, però encara queda treball per concloure i és prematur encara donar una data”.

Després de la trobada amb el primer edil, la consellera ha mantingut una altra reunió amb representants de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de la Marina Alta, així com amb membres de la comissió de sanitat de la Xarxa d'Alcaldes de la Marina Alta.

Ana Barceló ha volgut traslladar un missatge de tranquil•litat a la plataforma i ha assegurat ser conscient de la preocupació sobre la prestació sanitària que reben els ciutadans de l'àrea de salut: “Nosaltres estem fent un seguiment exhaustiu sobre els serveis que ha de prestar l'hospital”.

Per la seua banda, el primer edil de Dénia, Vicent Grimalt, ha agraït a la consellera que la seua primera visita a un departament de salut haja sigut a la Marina Alta perquè “ella és conscient i coneix perfectament la situació sanitària de la comarca”.

“Estem parlant d'un servei sanitari i hem de pensar primer en els ciutadans, que han d'estar ben atesos. La sanitat ha de respondre a les exigències de qualsevol usuari” ha conclòs Barceló.

Altres noticies
imprimir