• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

“Esport a la platja” torna al juliol i agost a la Marineta Cassiana i a Punta del Raset

21/06/2018

El 2 de juliol comença una nova temporada de la campanya “Esport a la platja”, organitzada per la Regidoria d'Esports de l’Ajuntament de Dénia. Les activitats esportives gratuïtes tindran lloc en les platges de la Marineta Cassiana i Punta del Raset fins al 31 d'agost, de dilluns a divendres, exceptuant els festius locals (11 de juliol i 16 d'agost) i el festiu nacional del 15 d'agost, en horari de matí i de vesprada.

Col•laboren en la realització de les activitats Arteinterna - Escola tradicional Tai-txi & Qi Gong, el Club Esportiu Arts Marcials Xineses – Tai-txi txuan i el Centre Esportiu Q-Fitness.

En la Marineta Cassiana, professorat d’Arteinterna-Escola tradicional  Tai-txi & Qi Gong impartirà diàriament classes de tai-txi a les 8 hores i de wushu i defensa personal els dimecres a la vesprada, a les 20 hores. El Club Esportiu Arts Marcials Xineses oferirà classes de tai-txi els dilluns i divendres, a les 20 hores. Monitors del Centre Esportiu Q-Fitness seran els encarregats d'impartir la resta de disciplines esportives que s'ofereixen en aquesta platja: fitness, pilates, zumba i manteniment.

En la platja Punta del Raset, la monitora de la Regidoria d'Esports Pepa Alcalá conduirà les classes de manteniment, pilates i fitness. A més, les vesprades dels dimarts i dijous, a les 20 hores, es podrà practicar tai-txi amb els professors del Club Esportiu Arts Marcials Xineses.

El programa “Esport a la platja” va dirigit a residents i turistes adults que vulguen gaudir fent esport en un entorn natural. No és necessari realitzar una inscripció prèvia, simplement acudir proveït d'aigua i una tovallola.

Altres noticies
imprimir