• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Dénia participa en la celebració del Dia Mundial de la Tapa organitzada per Saborea España a Londres

25/06/2018

La ciutat de Dénia ha participat en la presentació del Dia Mundial de la Tapa, celebrada el 13 de juny a Londres. L'esdeveniment, organitzat per la plataforma Saborea España, es va basar en un format de showcooking, en el qual els assistents van poder gaudir d’una degustació de diferents tapes elaborades per cuiners de les destinacions Saborea España de Badajoz, Tenerife, Lanzarote, València, Valladolid, Saragossa i Dénia.

En representació de la nostra destinació, la xef del restaurant Agua de Mar, Cristina Baixauli, i la seu ajudant van delectar als presents amb les seues tapes de ‘Gamba ànec, croqueta de gamba, roca de tapioca i càrregues en tempura’, ‘Tonyina en escabetx de taronja i moscatell amb cítrics confitats’ i ‘Arnadí de carabassa, cítrics i ametles fornejades amb gelat de llet d'ametla i la seua teula’, acompanyades amb vi del celler Les Freses, de Mara Bañó.

A l'esdeveniment va acudir una àmplia representació deniera integrada per Pepa Font, regidora de Ciutat Creativa de la Gastronomia de l’Ajuntament de Dénia, Cristina Sellés, presidenta d’AEHTMA, Pepa Cardona, cap de departament de Turisme i Reme Cerdà, gerent de l'associació d'empresaris d'hostaleria i turisme.

L'acte va congregar a nombrosos participants, amb més de 35 representants de touroperadors i influencers interessats en España com a destinació gastronòmica, gràcies a la convocatòria de l'Oficina Espanyola de Turisme a Londres.

Aquesta acció es va completar amb una reunió tècnica en la seu de l’OET de Londres, on es van analitzar les fortaleses del producte gastronòmic per a atraure a determinat sector de la demanda anglesa.

Paral·lelament, fruit de la col·laboració entre Turisme Dénia i AEHTMA, s'ha celebrat a Dénia, del 18 al 24 juny, el Dia Mundial de la Tapa, amb la participació de més de 35 restaurants que, durant aquests dies, oferien la seua tapa estrela acompanyada de beguda a un preu popular de 3 euros.

Altres noticies
imprimir