• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

El divendres 6 de juliol, a les 22 hores, en el carrer de la Via

Setze finalistes participen en el XVI Festival Intergeneracional de la Cançó FIC de Dénia

04/07/2018

Setze participants concursaran divendres que ve, 6 de juliol, en el XVI Festival Intergeneracional de la Cançó FIC Dénia, que se celebra a partir de les 22 hores en el carrer de la Via. En la categoria Infantil, de 6 a 12 anys, participen Inés Reig, Alejandro Català, Loren Scarlet i Raluca Herminia. Els finalistes de la categoria Juvenil, de 13 a 17 anys, són Àfrica Romero, Ainhoa Berenguer, Pablo del Moral, Aina Mengual, Joana Mengual i Sarina Blackford. Finalment, concursaran en la categoria d'Adults per a majors de 18 anys Jorge Castaño, Juan José Fernández, Moira Franck, José Romero, Beatriz Deltell i Sergio Gómez.

Els finalistes van ser seleccionats en el càsting que va tenir lloc el mes d'abril passat amb la participació de prop de 50 persones inscrites en l'edició d'enguany. Des que van ser seleccionats, els finalistes han rebut classes de cant i interpretació per a preparar la seua actuació en el festival de la mà de Kelly Lee.

Com en edicions anteriors, el FIC girarà entorn d'una temàtica que no es desvetlarà fins a eixa nit i que serà el fil conductor els temes triats per a les actuacions.

El jurat de la XVI edició del FIC estarà compost pels cantants Estefanía Aledo i Tony Rivers i la regidora de Joventut, Cristina Morera. La gala serà conduïda per Mónica Palacios i Paco Bertomeu.

Altres noticies
imprimir