• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Realitat irreal

L'art abstracte d'Ángel Baeza arriba al Centre d’Art l’Estació de Dénia

05/07/2018

La pintura i escultura de l'artista alacantí Ángel Baeza s'instal·la en el Centre d’Art l’Estació de Dénia durant l'estiu. Des de demà divendres i fins al 31 d'agost, el públic podrà gaudir de l'exposició d'art abstracte Realitat irreal, un conjunt de pintures “carregades de disseny, llum i color” i també algunes escultures, que mostren “una àmplia trajectòria que ha acumulat molts premis i que inclou exposicions tant nacionals com a internacionals”, segons explica la comissària de l'exposició, Ángela Baeza.

L'artista ha afirmat que en aquesta exposició exhibeix una gran quantitat d'obra “perquè vull que Dénia veja el meu treball en abundància”. Quaranta obres naturals omplen les sales del Centre d’Art l’Estació; virtualment, a través de les pantalles instal·lades en l'exposició, es mostren a l'espectador altres obres de l'artista i, finalment, en el catàleg de la mostra, es reuneixen en fotografies un altre mig centenar de les seues creacions.

Ángel Baeza reconeix que ha tingut “millor aprenentatge que en una escola” envoltant-se d'artistes durant molt temps fins a adquirir un estil propi “que és fruit de molts anys d'insistir fins a donar amb aquesta fórmula”. Defineix la seua pintura com a “relaxant, sense molts elements, perquè el que pretenc és que el públic se senta a gust en l'exposició i torne a visitar-la una vegada i una altra”.

El regidor de Cultura, Rafa Carrió, ha remarcat que l'exposició té l'èxit garantit tant per la qualitat de la proposta com per les dates en les quals s'ha programat.

Altres noticies
imprimir