• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Ripoll informa als sectors interessats sobre les pròximes ajudes en matèria de rehabilitació d’habitatges

05/07/2018

La regidora de Territori i Qualitat Urbana, Maria Josep Ripoll, s’ha reunit amb representants dels administradors de finques, el Col·legi d’Arquitectes i l’Associació de xicotets constructors per fer-los arribar informació actualitzada sobre les ajudes en matèria de rehabilitació d’habitatges.

Al mes de març, el Ministeri d’Habitatge va aprovar el Pla Estatal d’Habitatge  2018-2021. Per part de la Generalitat Valenciana, la conselleria competent té previst aprovar de forma immediata les ordres d’ajudes a la rehabilitació que desenvolupen aquest pla estatal.

Ripoll va informar als assistents que les bases de les ordres d’ajudes ja estan publicades i poden ser consultades en el Diari Oficial del 28 i 29 de juny i va anunciar que Conselleria té previst treure molt prompte la convocatòria de les ajudes, probablement en el mes de juliol. És per això que se’ls va traslladar aquesta informació als sectors interessats per tal que puguen preparar projectes o documentació per a presentar-la a les ajudes amb antelació.

Es tracta d’ajudes destinades a la conservació d’edificis, millora de la seguretat, accessibilitat i eficiència energètica. En definitiva, dirigides a propietaris i a comunitats de propietaris per millorar les condicions d’habitabilitat dels edificis i recuperar la ciutat existent.

Algunes de les novetats de les ajudes d’aquest Pla Estatal són que l’aportació del Ministeri s’incrementa al 40% de l’import de l’ajuda, front al 35% de l’anterior Pla. Per part de Conselleria, en 2018 es destinaran 21 milions d’euros a la rehabilitació, una de les majors inversions dels últims anys.

Altres noticies
imprimir