• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Premis del 3r. Ral·li fotogràfic de Joventut Dénia

06/07/2018

Els premis del 3r. Ral·li fotogràfic de Joventut Dénia es van lliurar en la Sala Joves Art divendres passat. Hi van assistir la regidora de Joventut, Cristina Morera i els participants del certament acompanyats per familiars i amics.

En la categoria Infantil, per a participants menors de 15 anys, va guanyar el premi a la millor fotografia Paula Pastor, i el premi al millor reportatge, Elena Soler. Ambdós estan dotats amb 50 euros. En la categoria Llunàtics, participants de 15 a 30 anys, el premi a la millor fotografia, dotat amb 100 euros, va ser per a Andrés Carrió i el del millor reportatge, dotat amb 150 euros, per a Alba Soler. Per últim, en la categoria Dinàmics, de concursants majors de 31 anys, Pedro Benlloch va guanyar el premi a la millor fotografia, dotat amb 100 euros, i Miguel Castells el premi al millor reportatge, dotat amb 150 euros.

El lliurament de premis va anar acompanyat d’un audiovisual realitzat amb imatges preses durant el ral·li, que es va celebrar al mes de maig.

El jurat d’esta tercera edició ha estat format per Patricia Pons, fotògrafa amateur, Pablo Martínez, fotògraf professional i Cristina Morera, regidora de Joventut.

Al mes de setembre es realitzarà una exposició en la Sala Joves Art amb el material fotogràfic aportat per tots els participants del ral·li.

Altres noticies
imprimir