• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Oferta de visites guiades en el castell de Dénia durant l'estiu

10/07/2018

Durant els mesos d'estiu, l’Ajuntament de Dénia ofereix als visitants que accedisquen al castell de Dénia, sense cost addicional al preu de l'entrada, un programa de visites guiades pel monument que abasten diferents moments de la seua història. La programació es durà a terme del 12 de juliol al 15 de setembre, de dimarts a dissabte, en horari de matí, vesprada i nit. L'oferta inclou les visites temàtiques “Descobrir el Castell de Dénia”, “L'expulsió dels moriscs & el centre històric de Dénia” i “El rei a Dénia i el palau del Duc de Lerma, 1599”.

La visita “Descobrir el Castell de Dénia” tindrà tres eixides diàries, d'una hora de durada, a les 11, 12.30 i 19 hores. “L'expulsió dels moriscs & el centre històric de Dénia” es realitzarà a les vesprades, de 20 a 21.15 hores. Finalment, la visita entorn del palau del Duc de Lerma i la seua època històrica està programa cada dia a les 21.15 hores.

Visit the castle by night

Durant l'època estival, el castell amplia l’horari d'obertura fins a les 00.30 hores, de dilluns a diumenge. La iniciativa “Visit the castle by night/Visite es Castell de nit” ofereix la possibilitat de passejar pel principal itinerari de l'interior del monument entre les 20 hores i les 00.30 hores. A més, durant la campanya, el Museu Arqueològic roman obert fins a les 22 hores.

“Visit the castle by night” es va posar en marxa en 1989 de la mà de l'Escola-taller Castell de Dénia i la delegació de Cultura, amb la col·laboració del Foto Club Dénia. En els últims anys, aquesta oferta lúdica i, alhora, lligada al patrimoni cultural, ha experimentat un augment progressiu del nombre de visitants que, en 2017, va ser d'11.808 persones.

“Visit the castle by night” va començar el 6 de juliol i es prolongarà fins al 15 de setembre.

Altres noticies
imprimir