• RSS Ajuntament
  • YouTube
  • "Twitter
  • Facebook

Actualitat

Guanyadors del XVI Festival Intergeneracional de la Cançó FIC

09/07/2018

El XVI Festival Intergeneracional de la Cançó FIC Dénia es va celebrar divendres passat en el carrer de la Via amb la participació de setze concursants finalistes. Eurovisió va ser el denominador comú dels temes que van interpretar els participants.

En la categoria Infantil, de 6 a 12 anys, la guanyadora va ser Loren Scarlet Llumitaxi Vascónez, que va interpretar el tema Vivo cantando, de Salomé. Amb ella, van concursar en aquesta categoria Inés Reig, Alejandro Català, i Raluca Herminia.

En la categoria Juvenil, de 13 a 17 anys, el guanyador va ser Pablo del Moral Martínez, per la seua versió de Rise like a Phoenix, de Conchita Wurst. Van competir amb el guanyador en la modalitat Juvenil Àfrica Romero, Ainhoa Berenguer, Aina Mengual, Joana Mengual i Sarina Blackford

Beatriz Deltell Padilla es va alçar amb el primer premi de la categoria Sènior amb la seua interpretació del Waterloo d’Abba. Els altres finalistes d'aquesta categoria que van actuar amb Deltell són Jorge Castany, Juan José Fernández, Moira Franck, José Romero i Sergio Gómez.

El jurat de la XVI edició del FIC ha estat compost pels cantants Estefanía Aledo i Tony Rivers i la regidora de Joventut, Cristina Morera. Van presentar aquesta edició de la gala Mónica Palacios i Paco Bertomeu.

Altres noticies
imprimir